Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Maastricht / Old Dutch

Contact

Old Dutch

Vrijthof 10
6211 LC Maastricht

Restaurant / Internationaal / € 20

Informatie

Aan het prachtige plein het Vrijthof in Maastricht tussen allerlei horecagelegenheden ligt restaurant Old Dutch. Heerlijk Bourgondisch genieten in dit prachtige sfeervolle restaurant. Heerlijk eten en drinken, bijkletsen en borrelen. Hier voelt u de fijne sfeer van Maastricht terug komen op culinair gebied.

RESERVEREN
Wilt u reserverenBel 043-3219956 of zoek online naar Old Dutch
Openingstijden Old Dutch
Dagelijks09:00 - 00:00
PRIJS & BETALING
MenuprijsGemiddeld € 20,00
BetalingContant, Pin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
KinderenKindvriendelijk
SfeerPlezierig, Informeel & Open

Old Dutch is een van de vele restaurants in Maastricht.

Bij Old Dutch kunt u heerlijk ontbijten, borrelen, lunchen en dineren. Overheerlijke streekgerechten, salades en vlees- en visgerechten staan op de menukaart. Ook de prachtige pasta’s en enkele internationale gerechten mogen zeker niet ontbreken. Heerlijke dagschotels worden dagelijks voor u bereid, net zoals de uitbreiding van het menu met verschillende seizoensgerechten.

Menu Old Dutch
Soepenvanaf € 6,00
Voorgerechtenvanaf € 6,20
Saladesvanaf € 14,20
Pasta'svanaf € 13,50
Vleesgerechtenvanaf € 14,95
Visgerechtenvanaf € 17,20
Burgersvanaf € 14,20
Nagerechtvanaf € 6,00

Old Dutch ligt in het centrum van Maastricht en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN MAASTRICHT

In het centrum van Maastricht kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Maastricht brengen de bussen u binnen 10 minuten naar het Old Dutch Maastricht. U kunt de stadsbus 9 richting Waldeckpark nemen. De halte waar u uit kunt stappen is; Vrijthof Maastricht. Vanaf de halte loopt u in twee minuten naar de ingang van Old Dutch.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Maastricht kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 043 260 66 66.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater aan het Vrijthof

Toneelacademie Maastricht