Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Maassluis / Le Marais

Contact

Le Marais

Nieuwstraat 18
3141 AA Maassluis

Restaurant / Frans / € 34

Informatie

Voor theaterpubliek kan er vanaf 17.30 gereserveerd worden.

OPENINGSTIJDEN DINER
Donderdag t/m Zondag11:30 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €34,50
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenGratis parkeren in de buurt
SfeerRomantisch & Informeel

Le Marais is een van de vele restaurants in Maassluis.

Op onze kaart vindt u gerechten die geïnspireerd zijn door de klassiek Franse keuken. We gebruiken ambachtelijke technieken om moderne gerechten mee te maken. Zowel vlees, vis als groenten krijgen bij ons evenveel aandacht. We houden van seizoenen en de producten die daarbij horen. We wisselen dan ook in ieder geval vier keer per jaar van kaart. Daarnaast maken we elke maand een nieuw maandmenu. Onze ingrediënten selecteren we met zorg en aandacht voor smaak, dier en milieu.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €9,50
Hoofdgerechtvanaf €19,50
Nagerechtvanaf €7,50

Le Marais ligt in het centrum van Maassluis en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN MAASSLUIS OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Maassluis is het 9 minuten lopen naar het restaurant. Ga rechtsaf op de Laan 1940-1945; richting de molen. Ga bij de molen links, naar de Zuiddijk. Neem het pad rechts naar beneden, de dijk af. Loop over het pleintje rechtdoor de winkelstraat in. Dit is de Nieuwstraat. Na ca 100 meter is bistrot Le Marais aan uw linkerhand. Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Maassluis kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is op het Centraal Station Maassluis. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wilt bellen.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater Koningshof