Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Leiden / Steakhouse Terroir

Contact

Steakhouse Terroir

Slachthuislaan 31
2316 DE Leiden

Restaurant / Internationaal / € 40

Informatie

Steakhouse Terroir in Leiden staat bekend om het heerlijke vlees dat ze voor elke gast maken. Aandacht voor detail beperkt zich niet allen tot het eten maar is ook de kern van de service. Service boven verwachting is hun doel en alle gasten staan centraal. Laat u hier uitgebreid verwennen en kom snel een keer proeven!

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Zondag17:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 40,00
BetalingPin, Cash, Creditcard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Informeel

Steakhouse Terroir is een van de vele restaurants in Leiden.

Bij Terroir moet u geen standaard stukje vlees met garnituur verwachten. Chef Merlijn van der Krogt serveert zijn gerechten per gewicht en zet groente op dezelfde hoogte als vlees, kaas en wijn. De ingrediënten die worden gebruikt zijn van goede kwaliteit en hebben een heerlijke smaak.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf € 10,00
Hoofdgerechtvanaf € 15,00
Nagerechtvanaf € 7,00

Steakhouse Terroir ligt in het centrum van Leiden en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer maar u kunt ook lopen.

PARKEREN IN LEIDEN

In het centrum van Leiden kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Met de bus kunt u ook heel makkelijk bij restaurant Steakhouse Terroir in de buurt komen. U kunt gebruik maken van de Lijnbussen, de halte waar u uit kunt stappen is: Groenoord. Vanaf de halte loopt u in vijf minuten naar Steakhouse Terroir.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Leiden kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 071 2100 210.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater Ins Blau

Leidse Schouwburg

Stadsgehoorzaal Leiden

Imperium Theater