Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Leiden / Ristorante Pizzeria Karalis

Contact

Ristorante Pizzeria Karalis

Doezastraat 5
2311 GZ Leiden

Restaurant / Italiaans / € 18

Informatie

Sinds 1977 kunt u bij Ristorante Pizzeria Karalis in Leiden van het echt Italië genieten. De gezellige gastvrijheid en het heerlijke Italiaanse eten zullen er voor zorgen dat u graag nog een keer terug komt. Bij Ristorante Pizzeria Karalis kunt u ook gerechten afhalen voor thuis. Een aanrader voor jong en oud!

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
Dinsdag t/m Donderdag17:00 - 22:00
Vrijdag17:00 - 22:30
Zaterdag17:00 - 22:30
Zondag17:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €18,00
BetalingPin, Contant, Visa, MasterCard & American Express
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Informeel

Karalis is een van de vele restaurants in Leiden.

Ristorante Pizzeria Karalis heeft een uitgebreide menukaart, voor ieder wat wils. Heeft u speciale wensen? Geef dit dan door aan de ober. Allergien en intoleranties zijn geen probleem, er is bijvoorbeeld altijd glutenvrije pasta in huis bij Ristorante Pizzeria Karalis! Naast het vaste menu hebben ze ook dagelijks wisselende regionale specialiteiten. Alle gerechten worden met verse ingrediënten en grote zorg bereid. Kom snel een keer proeven!

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €6,00
Hoofdgerechtvanaf €8,25
Nagerechtvanaf €5,00

Ristorante Pizzeria Karalis ligt in het centrum van Leiden en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer maar u kunt ook lopen.

PARKEREN IN LEIDEN

In het centrum van Leiden kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Met de bus kunt u ook heel makkelijk bij Ristorante Pizzeria Karalis in de buurt komen. U kunt gebruik maken van de Lijnbussen, de halte waar u uit kunt stappen is: Jan van Houtkade. Vanaf de halte loopt u in enkele minuten naar Ristorante Pizzeria Karalis.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Leiden kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 071 2100 210.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater Ins Blau

Leidse Schouwburg

Stadsgehoorzaal Leiden

Imperium Theater