Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Leiden / Karalis

Contact

Karalis

Doezastraat 5
2311 GZ Leiden

Restaurant / Italiaans / € 18

Informatie

Sinds 1977 kunt u bij Karalis in Leiden van het echt Italië genieten. De gezellige gastvrijheid en het heerlijke Italiaanse eten zullen er voor zorgen dat u graag nog een keer terug komt. Ze zijn nu ook geopend voor lunch en als u wil kunt u ook bestellen en afhalen. Een aanrader voor jong en oud!

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
Dinsdag t/m Donderdag17:00 - 22:00
Vrijdag17:00 - 22:30
Zaterdag12:00 - 22:30
Zondag12:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €18,00
BetalingPin, Contant, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Informeel

Karalis is een van de vele restaurants in Leiden.

Restaurant Karalis heeft een uitgebreide menukaart, voor ieder wat wils. Heeft u speciale wensen? Geef dit dan door aan de ober. Allergien en intoleranties zijn geen probleem, er is bijvoorbeeld altijd glutenvrije pasta in huis bij Karalis! Naast het vaste menu hebben ze ook dagelijks wisselende regionale specialiteiten. Alle gerechten worden met verse ingrediënten en grote zorg bereid. Kom snel een keer proeven!

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €6,00
Hoofdgerechtvanaf €8,25
Nagerechtvanaf €5,00

Karalis ligt in het centrum van Leiden en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer maar u kunt ook lopen.

PARKEREN IN LEIDEN

In het centrum van Leiden kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Met de bus kunt u ook heel makkelijk bij restaurant Karalis in de buurt komen. U kunt gebruik maken van de Lijnbussen, de halte waar u uit kunt stappen is: Jan van Houtkade. Vanaf de halte loopt u in enkele minuten naar Karalis.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Leiden kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 071 2100 210.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater Ins Blau

Leidse Schouwburg

Stadsgehoorzaal Leiden

Imperium Theater