Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Leiden / Eetcafé De Hooykist

Contact

Eetcafé De Hooykist

Hooigracht 49
2312 KP Leiden

Restaurant / Internationaal / € 25

Informatie

Eetcafé De Hooykist is gelegen in het bruisende centrum van Leiden en heeft een rijke geschiedenis. Vroeger kwam Einstein zelf regelmatig langs in dit pand om koffie te drinken met zijn boezemvriend Lorentz. In 1980 is het huidige eetcafé De Hooykist geopend en dit is het oudste eetcafé van Leiden.

In verband met werkzaamheden is eetcafé De Hooykist gesloten van maandag 29-04-2019 tot en met woensdag 22-05-2019. Daarna bent u van harte welkom!

OPENINGSTIJDEN
Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdaggeopend vanaf 17:00 uur
Donderdaggeopend vanaf 17:00 uur
Vrijdaggeopend vanaf 17:00 uur
Zaterdaggeopend vanaf 17:00 uur
Zondaggeopend vanaf 17:00 uur
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 25,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerAuthentiek & Informeel

De Hooykist is een van de vele restaurants in Leiden.

In de menukaart is voor ieder wat wils te vinden. Voor zowel de vleesliefhebbers, visliefhebbers en voor de vegetariërs is er een grote keus aan gerechten. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met dagverse groenten, een frisse salade en dikke frieten. Eventueel kunt u de frieten ook inruilen voor gebakken aardappeltjes of rijst. Ook zijn er iedere dag verse dagschotels te bestellen vanaf € 12,50.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf € 4,50
Hoofdgerechtvanaf € 12,50
Nagerechtvanaf € 6,50

Eetcafé De Hooykist ligt in het centrum van Leiden en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer maar u kunt ook lopen.

PARKEREN IN LEIDEN

In het centrum van Leiden kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf het station Leiden Centraal neemt u Arriva Stadsbus 6 richting Leierdorp Leyhof. De halte waar u vervolgens uitstapt is Bushalte Hooigracht, Leiden. Vanaf daar loopt u binnen 2 minuten naar de ingang van Eetcafé De Hooykist.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Leiden kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 071 2100 210.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater Ins Blau

Leidse Schouwburg

Stadsgehoorzaal Leiden

Imperium Theater