Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Leiden / Casa Ramon

Contact

Casa Ramon

Oude Varkenmarkt 1 a
2311 VN Leiden

Restaurant / Spaans / € 20

Informatie

In het prachtige centrum van Leiden, langs het drukke Noordeinde, ligt het Spaanse restaurant Casa Ramon, waar vlees en vis word geserveerd vanaf de grill. In Casa Ramon heeft u echt het gevoel dat u in een Spaans restaurantje bent. Deze beleving is zeker de moeite waard voor u en u gezelschap.

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
Dinsdag t/m Zondag16:00 - 23:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 19,95
BetalingContant, Pin, Chip, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
SfeerRomantisch, Ontspannen & Informeel

Casa Ramon is een van de vele restaurants in Leiden.

Menu Casa Ramon
Aperitivosvanaf € 3,00
Entradasvanaf € 6,00
Carnevanaf € 16,00
Pescadosvanaf € 15,00
Paella'svanaf € 16,00
Niños€ 10,00
Salsasvanaf € 2,00
Postresvanaf € 5,00
Café Y Brandy'svanaf € 2,25

Casa Ramon ligt in het centrum van Leiden en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer maar je kunt ook gewoon lopen. Het is een klein kwartier lopen.

PARKEREN IN LEIDEN

In het centrum van Leiden kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

Met de bus kun je ook heel makkelijk bij restaurant Casa Ramon in de buurt komen. Je neemt vanaf Bushalte Centraal Leiden, Arriva bus 4 richting zuid-west.Je stapt uit bij halte Steenstraat en dan is het restaurant nog maar op 5 minuten loop afstand.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Leiden kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 071 2100 210.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater Ins Blau

Leidse Schouwburg

Stadsgehoorzaal Leiden

Imperium Theater