Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Laren / Bistro Zuijderhoudt

Contact

Bistro Zuijderhoudt

Krommepad 5c
1251 HP Laren

Restaurant / Internationaal / € 25

Informatie

Bistro Zuijderhoudt vindt u in het karakteristieke steegje aan het Krommpad in hartje Laren. Vanuit deze prachtige locatie laten zij u graag met een voldaan gevoel naar huis gaan. Een avond lekker tafelen met vrienden of familie, maar ook voor een snel diner, zakelijke bijeenkomsten of voorafgaand aan een theatervoorstelling, kunt u hier terecht.

RESERVEREN
Wilt u reserverenBel 035-5310427 of zoek online naar Bistro Zuijderhoudt
OPENINGSTIJDEN
MaandagGESLOTEN
Dinsdag t/m Zaterdag12:00 - 22:00
ZondagGESLOTEN
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 25,00
BetalingContant, Pin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch, Gezellig & Informeel

Bistro Zuijderhoudt is een van de vele restaurants in Laren.

Zij werken met de beste leverancier voor vlees, vis, kaas, groenten en wijn uit het land. Dit proeft u terug op uw bord en in uw glas. Voor het diner een aperitief nuttigen in de sfeervolle bar is zeker een aanrader! Hier kunt u een lekker (borrel)hapje eten, maar ook kunt u uw diner afsluiten in de bar met een kopje koffie, thee, een glas (dessert)wijn of een biertje. Bistro Zuijderhoudt streeft naar pure en eenvoudige bereiding, met de meest zuivere en eerlijke producten en ingrediënten. Dit voor het behalen van de hoogste smaaksensatie van het product zelf.

Zuijderhoudt Menukaart:

- Koude en Warme Voorgerechtenvanaf € 11,00
- Dagsoep€ 5,00
- Warme gerechtenvanaf € 12,50
- Street Foodvanaf € 7,50
- Street Foodvanaf € 2,85
- Nagerechtenvanaf € 6,50

Bistro Zuijderhoudt ligt in het centrum van Laren en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN LAREN parkerenindestad.nl/laren

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Hilversum neemt u de bus richting Eemnes- Lare. De halte waar u uit kunt stappen is; Brink. Vanaf de halte loopt u in 4 minuten naar de ingang van Bistro Zuijderhoudt.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Laren kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij het station. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: taxilaren24.nl Direct een taxi bellen: 035 - 772 49 45

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Singer Laren