Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Kerkrade / De Kantien van Tous

Contact

De Kantien van Tous

Markt 53
6461 ED Kerkrade

Restaurant / Internationaal / € 30

Informatie

Bij de Kantien van Tous zult u zich al snel welkom en thuis voelen. U kunt genieten van de lekkerste gerechten, bereidt met de beste producten. In een industriële, stoere maar toch knusse ambiance kunt u zich tegoed doen aan al het lekkers uit de Kantien van Tous. Tel daarbij de gastvrije service op en u heeft gegarandeerd een onvergetelijke avond!

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
Dinsdag11:00 - 21:30
Woensdag11:00 - 21:30
Donderdag11:00 - 21:30
Vrijdag11:00 - 21:30
Zaterdag11:00 - 21:30
Zondag11:00 - 21:30
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €30,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
KinderenKindvriendelijk
SfeerIndustrieël & Informeel

Wel even lekker eten, maar geen zin om een hele avond ergens te zitten? Schuif aan voor een lekker gerecht met een goed glas wijn. Wel een avond uitgebreid dineren met vrienden of met z'n tweeën? Schuif aan in De Kantien van Tous en geniet van de pure gerechten en de mooiste wijnen. De Kantien van Tous, dat is pas echt genieten!

PRIJZEN MENU
Lekkers Voorafvanaf € 5,50
Voorgerechtvanaf € 9,50
Warme voor-tussengerechtenvanaf € 6,50
Hoofdgerechtenvanaf € 16,50
Zoet & Hartigvanaf &euro ; 6,50

De Kantien van Tous ligt in het centrum van Kerkrade en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN KERKRADE

In het centrum van Kerkrade kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren op de verschillende parkeerterreinen als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Kerkrade loopt u eigenlijk direct het centrum in. U kunt ook een bus pakken vanaf het station. Gaat u met de bus dan is de halte waar u uit kunt stappen; 'Bushalte Einderstraat, Kerkrade'. Vanaf deze bushalte loopt u in enkele minuten naar de ingang van De Kantien van Tous op de Markt 53.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Kerkrade kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 045 2080 810.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater Kerkrade