Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies

Contact

Nozem

Concourslaan 26
2132 DK Hoofddorp

Restaurant / Internationaal / € 35

Informatie

In maart 2018 opende Nozem haar deuren in Hoofddorp. In een fantastisch sfeervolle ambiance kunt u zich tegoed doen aan de lekkerste gerechten en een gastvrije service. De zaak oogt industrieel maar toch sfeervol en warm. Komt u binnenkort langs voor een smakelijke lunch, een goede borrel of een heerlijk diner?

OPENINGSTIJDEN
LunchDagelijks vanaf 12:00 uur
DinerDagelijks vanaf 17:00 uur
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 35,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
KinderenKindvriendelijk
SfeerIndustrieel & Informeel

De menukaart van Nozem is internationaal en er is meer dan voldoende keuze. Elk seizoen wordt de menukaart vernieuwd, zodat ook de koks worden uitgedaagd en de gasten verrast blijven. Vernieuwde gerechten met steeds weer een creatieve twist met een goede kwaliteitsstandaard

PRIJZEN MENU
Lunchvanaf € 6,50
To begin withvanaf € 5,00
Startersvanaf € 7,00
For the kids€ 9,50
Maindishesvanaf € 16,50
Sides€ 3,50
Dessertsvanaf € 7,00

Restaurant Nozem ligt in het centrum van Hoofddorp en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN HOOFDDORP

In het centrum van Hoofddorp kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Hoofddorp neemt u de bus richting Hoofddorp centrum. De bushalte waar u vervolgens uitstapt is; 'bushalte Hoofddorp Centrum, Hoofddorp'. Vanaf daar loopt u binnen 5 minuten naar de ingang van restaurant Nozem op de Concourslaan 26.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Hoofddorp kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 023 8 700 700.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

De Meerse

Het Oude Raadhuis