Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Hoofddorp / Indonesisch Restaurant Anak Blitar

Contact

Indonesisch Restaurant Anak Blitar

Concourslaan 8A
2132 DK Hoofddorp

Restaurant / Indonesisch / € 13

Informatie

Bij Indonesisch Restaurant Anak Blitar droomt u bij binnenkomst direct weg door het rieten meubilair, de beelden en planten. U wordt hier gastvrij ontvangen, u heeft ongelooflijk veel keuze in heerlijk eten en u wordt geholpen door vriendelijk personeel. Selamat makan!

RESERVEREN
Wilt u reserverenBel 023-5624737 of zoek online naar Indonesisch Restaurant Anak Blitar
OPENINGSTIJDEN
Maandag16:00 - 21:00
Dinsdag t/m Vrijdag11:00 - 21:00
Zaterdag en Zondag13:00 - 21:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 12,50
BetalingContant, Pin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
SfeerIndonesiche, Ontspannen & Informeel

Indonesisch Restaurant Anak Blitar is een van de vele restaurants in Hoofddorp.

Bij Indonesisch Restaurant Anak Blitar wordt er 100% halal en zonder conserveermiddelen gekookt. Door zo'n 80 gerechten die op de kaart te vinden zijn is er voor ieder wat wils en kan ieder op zijn/ haar eigen manier genieten. Daarnaast worden alle rames gerechten geserveerd met sambal goreng telor (pittig ei) en gebakken uitjes. Heeft u een allergie, meld het gerust en het personeel helpt u adviseren.

PRIJZEN MENU
- Stap 1
klein= basis + 1 groente & 1 vlees + ei
medium= basis + 2 groente & 1 vlees + ei
groot= basis + 2 groente & 2 vlees + ei
- Stap 2Maak een keuze uit: rijst, bami, mihoen of longtong.
- Stap 3Kies de gewenste groentes.
- Stap 4Kies je vlees of vis gerechten.
Woensdag speciale gerechten!Naast de normale gerechten een aantal specials. Bekijk de Facebook pagina van Indonesisch Restaurant Anak Blitar voor meer info.

Indonesisch Restaurant Anak Blitar ligt in het centrum van Hoofddorp en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN HOOFDDORP

In het centrum van Hoofddorp kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Hoofddorp loopt u binnen één minuut naar de bussen. Daar stapt u op de bus richting: Zwanenburg Kinheim, die brengt u binnen 3 minuten naar het centrum van Hoofddorp. De halte waar u vervolgens kunt uitstappen is; Bushalte Hoofddorp Centrum. Vanaf deze halte loopt u binnen 4 minuten naar de ingang van Indonesisch Restaurant Anak Blitar.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Hoofddorp kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 023 8 700 700.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

De Meerse

Het Oude Raadhuis