Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Hilversum / Proeverij De Open Keuken

Contact

Proeverij De Open Keuken

Laanstraat 31
1211 HG Hilversum

Restaurant / Internationaal / € 30

Informatie

Op het mooiste plekje in Hilversum centrum, aan het gezellige Weversplein ligt Restaurant Proeverij De Open Keuken! Hier krijgt u het gevoel alsof u bij vrienden aan de keukentafel zit, terwijl er in de open keuken voor u wordt gekookt. Kom in ons restaurant in Hilversum gezellig eten door met z’n allen te proeven van onze ‘Proevertjes’, internationale minigerechtjes, als voor- en/of hoofdgerecht te bestellen. Ook bieden we een gevarieerd aanbod van ‘normale’ gerechten zoals een heerlijke malse tournedos en een portie goed gemarineerde gamba’s. Uit eten bij restaurant De Open Keuken in Hilversum is ‘s zomers heerlijk vanwege het grote gezellige terras, ‘s winters schuif je aan de ‘keukentafel’ aan terwijl je ziet hoe de keukenbrigade met veel plezier het eten bereidt. Kom gezellig uit eten in restaurant Proeverij De Open Keuken te Hilversum!

OPENINGSTIJDEN
7 dagen per week16:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 30,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
KinderenKindvriendelijk
SfeerInformeel & Huiselijk

Geniet van een verrassingsmenu, het Proevertjes menu of van de lekkerste a-la-carte gerechten. Alle gerechten worden met passie bereidt en zien er prachtig uit. Vlees, Vis of Vega? Alles is mogelijk bij Proeverij De Open Keuken.

PRIJZEN MENU
Verrassingsmenuvanaf € 29,75
Verrassingsmenu de Luxevanaf € 30,75
Proevertjes menuvanaf € 32,75
Open keuken menuvanaf € 34,95
Voorgerechtvanaf € 6,75
Hoofdgerechtvanaf € 16,75
Nagerechtvanaf € 6,00

Proeverij De Open Keuken ligt centraal in Hilversum en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN HILVERSUM

In het centrum van Hilversum kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Hilversum kunt u lopend goed Le Journal bereiken. Vanaf station Hilversum neemt u de bus, u stap uit bij 'Bushalte Kerkbrink, Hilversum'. Vanaf de bushalte is het 3 minuten lopen naar de ingang van Proeverij de Open Keuken op de Laanstraat 31.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Hilversum kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 035 65 65 696.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Gooiland