Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Hilversum / India Poort

Contact

India Poort

Gasthuisstraat 1
1211 KB Hilversum

Restaurant / Indiaas / € 17

Informatie

Bij India Poort staat fine Indian dining centraal. Sinds 1986 zijn wij te vinden in Hilversum aan de Gasthuistraat 1. Chef Moynul runt vanaf het begin de keuken en is tien jaar geleden eigenaar geworden van het restaurant. In augustus 2016 is het restaurant volledig verbouwd. Met onze unieke nieuwe interieur hebben we een warm en uitnodigende sfeer gecreëerd om te dineren. In deze prachtige setting zorgen wij ervoor dat u een geheel ander perceptie krijgt van de Indiase keuken. Het nieuwe en sfeervolle interieur in combinatie met de authentieke gerechten, bijpassende wijnen en bijzondere gedestilleerde dranken creëren een ‘fine dining’-atmosfeer.

OPENINGSTIJDEN
Dinsdag t/m Zondag17:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €17,00
BetalingPin, Visa, MasterCard,
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch, elegant & trendy

India Poort is een van de vele restaurants in Hilversum.

De chef heeft het menu verrijkt met innovatieve gerechten die een spannende smaak opbrengt en tevens prachtig worden gepresenteerd. India Poort maakt gebruik van een echte Tandoori oven die er voor zorgt dat de smaken in het gerecht blijven en later op uw palet. Omdat India Poort iedereen een Indiase culinaire reis willen bezorgen, zijn al hun gerechten halal en beschikt het menu ook over vele vegetarische en veganistische gerechten. Ook houden ze rekening met dieetwensen en allergieën die eventueel aan de orde zijn. Naast de unieke en traditionele gerechten die India Poort biedt, is er ook een uitgebreide keuze in dranken. Zorgvuldig gekozen kwaliteitswijnen en exclusieve gedistilleerde dranken zorgen ervoor dat deze culinaire belevenis compleet is!

DIEET WENSEN

Bij India Poort wordt zoveel als mogelijk rekening gehouden met uw dieetwensen. Vegetariërs, maar ook veganisten kunnen hier uitstekend terecht om zich tegoed te doen aan de lekkerste gerechten in de kaart. Ook als u andere dieetwensen heeft kunt u dit kenbaar maken aan het personeel. Zij zullen er alles aan doen om in uw behoeftes te voorzien.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf € 4,00
Hoofdgerechtvanaf € 14,50
Bijgerechtvanaf € 2,50

India Poort ligt centraal in Hilversum en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN HILVERSUM www.prettigparkeren.nl/Hilversum/

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Hilversum brengen de bussen u binnen 5 minuten naar restaurant India Poort. De halte waar u uit kunt stappen is; Gasthuisstraat. Vanaf de halte loopt u in enkele minuut naar de ingang van India Poort.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Hilversum kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij het Station. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: taxihilversum.nl Direct een taxi bellen: 035 65 65 696

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Gooiland