Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Helmond / Portugal Mar

Contact

Portugal Mar

Markt 199
5701 RJ Helmond

Restaurant / Portugees / € 15

Informatie

Portugal Mar ligt in het centrum van Helmond. De ideale uitvalbasis voor een avondje uit. Dit restaurant brengt Portugal we heel dichtbij! De sfeer is gastvrij en gezellig. Iedereen is welkom, jong en oud. Laat u eens heerlijk verwennen!

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
Dinsdag15:00 - 22:00
Woensdag t/m Zondag12:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €15,00
BetalingPin, Visa
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Informeel

Portugal Mar is een van de vele restaurants in Helmond.

Het menu is uitgebreid met veel traditionele Portugese gerechten. Gegrilde vis en vlees, tapas, vispannetjes, gevulde inktvis en Portugese wijnen zijn allemaal terug te vinden op het menu. Dit allemaal voor een zachte prijs, zeker een aanrader!

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €2,50
Hoofdgerechtvanaf €8,00
Nagerechtvanaf €2,50

Portugal Mar ligt in het centrum van Helmond en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN HELMOND www.parkerenhelmond.nl/

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Helmond brengen de bussen u in een paar minuten naar het centrum van Helmond. De halte waar u uit kunt stappen is; Kasteel Traverse. Vanaf de halte loopt u in vijf minuten naar de ingang van Portugal Mar.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Helmond kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij het Station. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: www.taxihelmond.nl/ Direct een taxi bellen: 0492 511 517

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Het Speelhuis