Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Heerlen / La Passione

Contact

La Passione

Pancratiusstraat 5
6411 KB Heerlen

Restaurant / Italiaans / € 40

Informatie

Ristorante Enoteca La Passione is een authentiek Italiaans restaurant gevestigd in het centrum van Heerlen. In een sfeervolle ambiance kunt u genieten van authentieke smaken uit de Italiaanse keuken. Bij Ristorante Enoteca La Passione wordt met passie gekookt en dat proeft u absoluut terug in de gerechten. Tevens is er een uitgebreide wijnkaart aanwezig. Uw gastheer of gastvrouw kan u uitstekend adviseren met een keuze voor mooie bijpassende wijnen die de gerechten naar een nog hoger level tillen.

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
Dinsdag17:00 - 24:00
Woensdag17:00 - 24:00
Donderdag17:00 - 24:00
Vrijdag17:00 - 01:00
Zaterdag17:00 - 01:00
ZondagGesloten
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 40,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Informeel

Op de menukaart van Ristorante Enoteca La Passione prijken de lekkerste gerechten uit de Italiaanse keuken. U kunt uw eventuele dieetwensen en/of allergieën kenbaar maken, hier wordt altijd getracht rekening mee te houden. U kunt zelf à la carte gerechten kiezen of laat u verassen met een 3- of 4-gangen menu van de chef. Buiten de kaart om zijn er bij Ristorante Enoteca La Passione dagelijks verse gerechten buiten de kaart om te verkrijgen!

PRIJZEN MENU
Verassingsmenuvanaf € 37,50
Koude voorgerechtenvanaf € 16,50
Warme voorgerechtenvanaf € 6,50
Saladesvanaf € 12,50
Pasta'svanaf € 14,50
Vleesgerechtenvanaf € 19,50
Visgerechtenvanaf € 24,50

Ristorante Enoteca La Passione ligt in het centrum van Heerlen en is goed bereikbaar te voet, met het openbaar vervoer en met de auto.

PARKEREN IN HEERLEN

In het centrum van Heerlen kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Heerlen kunt u met de bus gemakkelijk richting Ristorante Enoteca La Passione. De halte waar u uit kunt stappen is; 'Bushalte Akerstraat, Heerlen'. Vanaf de halte loopt u in 3 minuten naar de ingang van Ristorante Enoteca La Passione.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Heerlen kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 045 523 00 00.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater Heerlen