Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Heerlen / Eetlokaal Zaartje

Contact

Eetlokaal Zaartje

Pancratiusplein 4
6411 JZ Heerlen

Restaurant / Internationaal / € 15

Informatie

Bij Eetlokaal Zaartje dineert u met een glimlach! Ook serveren zij hier dagelijks een heerlijke lunch. Klantvriendelijkheid staat bij Eetlokaal Zaartje centraal en het is een ware missie van de keukenbrigade om het u helemaal naar uw zin te maken. Zij heten u graag welkom bij Eetlokaal Zaartje!

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Donderdag12:00 - 23:00
Vrijdag en Zaterdag12:00 - 00:00
Zondag12:00 - 23:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 15,00
Betaling Contant, Pin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch, Modern & Informeel

Eetlokaal Zaartje is een van de vele restaurants in Heerlen.

Bij Eetlokaal Zaartje zijn diverse gerechten met zorg voor u samengesteld. Zij serveren eigen geselecteerde wijnen, cocktails en bieren. Eetlokaal Zaartje is elke dag geopend vanaf 12 uur. Tot snel!

Menu Zaartje
3-gangen menu maandag t/m woensdag€ 12,75
3-gangen menu donderdag t/m zondag€ 14,75
Appetizer€ 3,75
Kids Menu€ 7,75

Eetlokaal Zaartje ligt in het centrum van Heerlen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN HEERLEN

In het centrum van Heerlen kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Heerlen neemt u de Arriva Bus 20 richting Kerkrade Bleijerheide. De halte waar u uit kunt stappen is; Bushalte Akerstraat, Heerlen. Vanaf de halte loopt u dan in 3 minuten naar de ingang van Eetlokaal Zaartje.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Heerlen kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 045 523 00 00.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater Heerlen