Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Heerlen / Da Nando

Contact

Da Nando

Valkenburgerweg 21
6411 BM Heerlen

Restaurant / Italiaans/Napolitaans / € 25

Informatie

Pizzeria ristorante da Nando is gevestigd in Heerlen op 3 minuten loopafstand van het theater. Hier kunt u genieten van de traditionele Italiaanse/Napolitaanse keuken. Het restaurant is een gezellig familierestaurant waar vriendelijkheid en gastvrijheid vanzelfsprekend zijn.

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten, behalve op feestdagen
Dinsdag t/m Zondag16:30 - 22:30
De keuken sluit om 22:00
PRIJS & BETALING
MenuprijsZie menu op de website
BetalingPin, Contant & Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenGratis & Betaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
KinderenKindvriendelijk
SfeerMediterraans & Huiselijk
RESERVEREN
Graag telefonisch reserveren via:+31 (0)45 5742424
Wilt u bij het reserveren graag aangeven dat u naar Theater gaat?
Da Nando is een van de vele restaurants in Heerlen.

Bij binnenkomst in dit authentieke Italiaanse restaurant staat er al een mandje versgebakken brood met eigengemaakte kruidenboter en zelf ingelegde olijven op u te wachten.Elke drie maanden staan er ook enkele speciale gerechten aangepast aan het seizoen op het menu. Voor de vaste menukaart kunt u naar de website gaan. Geniet daarnaast eens van een lekker Italiaans biertje; een Birra Peroni..

PRIJZEN MENU
Koude voorgerechtenvanaf € 9,00
Soepenvanaf € 5,00
Warme voorgerechtentvanaf € 8,25
Saladesvanaf € 6,75
Deegwarenvanaf € 7,75
Vleesgerechtenvanaf € 17,75
Vis- en zeesprecialiteitenvanaf € 14,75
Voor de kleintjesvanaf € 4,75
Pizza'svanaf € 6,75
Nagerechten en ijsvanaf € 5,50

Pizzeria Ristorante Da Nando ligt in het centrum van Heerlen en is goed bereikbaar te voet, met het openbaar vervoer en met de auto.

PARKEREN IN HEERLEN

In het centrum van Heerlen kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Heerlen kunt u gemakkelijk lopen naar Pizzeria Ristorante Da Nando. Gaat u toch met de bus, dan is de halte waar u uit kunt stappen; 'bushalte Theater, Heerlen. Vanaf de halte loopt u in 3 minuten naar de ingang van Pizzeria Ristorante Da Nando.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Heerlen kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 045 523 00 00.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater Heerlen