Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Heerlen / Café Fuerte Real

Contact

Café Fuerte Real

Geleenstraat 10
6411 HS Heerlen

Restaurant / Spaans / € 35

Informatie

In het gezellige centrum van Heerlen is café Fuerte Real te vinden. In een sfeervolle omgeving kunt u genieten van de lekkerste gerechten die de Spaanse keuken heeft voortgebracht.Bij café Fuerte Real werken ze met een verskeuken. Mede door de centrale ligging is café Fuerte Real de perfecte uitvalsbasis voorafgaand aan uw theaterbezoek.

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
Dinsdag17:00 - 00:00
Woensdag17:00 - 00:00
Donderdag17:00 - 00:00
Vrijdag17:00 - 00:00
Zaterdag17:00 - 00:00
Zondag17:00 - 00:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 35,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerEigentijds, Trendy & Informeel

Naast mooie wijnen en fijne cocktails kunt u ook genieten van de lekkerste gerechten uit de Spaanse keuken. Iedere week is er naast de kaart een verrassing van de chef te verkrijgen! U kunt met uw gezelschap heerlijke Spaanse gerechten uit de kaart kiezen en deze gezamenlijk verorberen. Niets is immers leuker dan gerechten aan tafel te delen; eten verbroedert!

PRIJZEN MENU
Om te beginnenvanaf € 3,00
Voorgerechtenvanaf € 6,50
Saladesvanaf € 4,75
Groentegerechtenvanaf € 5,25
Paellavanaf € 36,95
Kindermenuvanaf € 8,75
Visgerechtenvanaf € 8,50
Vleesgerechtenvanaf € 9,50

Café Fuerte Real ligt in het centrum van Heerlen en is goed bereikbaar te voet, met het openbaar vervoer en met de auto.

PARKEREN IN HEERLEN

Wanneer u met eigen vervoer naar Heerlen komt raden wij u aan gebruik te maken van parkeergarage Q-Park Raadhuisparking op de Uilestraat 4. Deze parkeergelegenheid is qua afstand tot het restaurant het meest gunstig.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Heerlen kunt u met de bus gemakkelijk richting Café Fuerte Real. De halte waar u uit kunt stappen is; 'Bushalte Akerstraat, Heerlen'. Vanaf de halte loopt u in 3 minuten naar de ingang van Café Fuerte Real op de Geleenstraat 10.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Heerlen kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 045 523 00 00.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater Heerlen