Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Harderwijk / Ristorante Italiano Cáralis

Contact

Ristorante Italiano Cáralis

Bruggestraat 20
3841 CP Harderwijk

Restaurant / Italiaans / € 20

Informatie

Een prachtig Italiaans restaurant gelegen in het centrum van Harderwijk. Hier kan u genieten van de authentieke Italiaanse keuken waar u in een sfeervolle ambiance uw avond kan beleven!

OPENINGSTIJDEN & RESERVEREN
Wilt u reserverenBel 0341-460800 of zoek online naar Ristorante Italiano Cáralis (minimaal 1 dag van te voren reserveren)
MaandagGESLOTEN
Dinsdag t/m Zondag17:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 20,00
BetalingContant, Pin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenGratis & Betaald parkeren in de buurt
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
Honden huisregelsSinds 2016 zijn honden bij Cáralis niet meer toegestaan.
SfeerRomantisch, Italiaans & Informeel

Ristorante Italiano Cáralis is een van de vele restaurants in Harderwijk.

Bij Cáralis kunt u genieten van de authentieke keuken met heerlijke vis en vlees gerechten, pasta's en pizza's. De sfeer en de smaak van Italië kunt u door de zeer ervaren Italiaanse kok beleven in al uw heerlijke gerechten. Heeft u een allergie, dieet of speciale wensen voor één bepaald ingrediënt? Dan kunt u dit gerust doorgeven aan de keuken. Het is een aanrader om dit door te geven met de aanvraag van uw reservering. Cáralis zorgt dan voor een passend alternatief, zodat iedereen de heerlijke smaken en sfeervolle ambiance optimaal kan beleven. Buon Appetito!

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf € 9,50
Hoofdgerechtvanaf € 6,50
Nagerechtvanaf € 5,00

Cáralis ligt in de buurt van het centrum van Harderwijk en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN HARDERWIJK parkerenharderwijk.nl

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Harderwijk brengen de bussen u binnen vijf minuten richting het centrum van Harderwijk. De halte waar u uit kunt stappen is; Bushalte Centrum. Vanaf de halte loopt u in 4 minuten naar de ingang van Ristorante Italiano Cáralis.
Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Harderwijk kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is op bij het station. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: http://taxiserviceharderwijk.nl/ Direct een taxi bellen: 06 111 55 444

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater Harderwijk