Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies

Contact

Xixo

Kleine Houtstraat 31
2011 DE Haarlem

Restaurant / Vietnamees / € 14

Informatie

In het centrum van Haarlem ligt het gezellige en warme restaurant Xixo. Met heerlijke traditionele gerechten kunt u de hele avond genieten van het zeer dichtbij komend Vietnam. Een aanrader voor jong en oud, iedereen is welkom. Laat u eens verrassen door een andere keuken!

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Vrijdag17:30 - 22:30
Zaterdag en Zondag17:00 - 22:30
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €14,00
BetalingPin
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerWarm & Gezellig

Voor een zachte prijs kunt u genieten van traditioneel Vietnamese gerechten. Alles wordt vers en met zorg bereid. De kwaliteit van het eten is erg hoog. Heerlijke smaken en geuren zullen u verrassen en zorgen dat u zeker terug komt!

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €3,25
Hoofdgerechtvanaf €11,50
Nagerechtvanaf €4,50

Xixo ligt in het centrum van Haarlem en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN HAARLEM prettigparkeren.nl/

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Haarlem Centraal Station brengen de bussen u in een paar minuten naar het centrum van Haarlem. De halte waar u uit kunt stappen is: Centrum. Vanaf de halte loopt u in enkele minuten naar de ingang van Xixo.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Haarlem kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij station Haarlem.U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: taxi13000.nl Direct een taxi bellen: 023 55 13000

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Stadsschouwburg Haarlem

Toneelschuur Haarlem

Philharmonie