Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Haarlem / Fortuyn

Contact

Fortuyn

Grote Mark 23
2011 RC Haarlem

Restaurant / Internationaal / € 20

Informatie

Fortuyn in Haarlem is een groen restaurant en voelt groen. Dit merkt u direct bij het bestuderen van de menukaart. De sfeer is ongedwongen en gezellig. Het interieur is stoer in een prachtig monumentaal pand. Zeker een aanrader om een keer lekker te gaan genieten.

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Zondag10:00 - 01:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €20,00
BetalingPin, Visa, MasterCard, Amex
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerOngedwongen & Informeel

Fortuyn is een van de vele restaurants in Haarlem.

Laat u verrassen door de nieuwe smaken van Fortuyn bij de lunch of tijdens het diner. De keuken is open waar u heel goed naar binnen kunt kijken. Er wordt gebruik gemaakt van een authentieke houtskool oven. Dit zorgt voor een echte smaaksensatie! De oven staat centraal in de menukaart. Het vlees en vis wordt gecombineerd met verse groenten uit onze regio. Direct reserveren? Dat kan, klik hier: reserveren

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €6,50
Hoofdgerechtvanaf €11,50
Nagerechtvanaf €6,50

Fortuyn ligt in het centrum van Haarlem en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN HAARLEM

In het centrum van Haarlem kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Haarlem brengen de bussen u in een paar minuten naar het centrum van Haarlem. De halte waar u uit kunt stappen is: Nassaulaan. Vanaf de halte loopt u in enkele minuten naar de ingang van Fortuyn.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Haarlem kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 023 55 13000.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Stadsschouwburg Haarlem

Toneelschuur Haarlem

Philharmonie