Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Gouda / Sajaki

Contact

Sajaki

Nieuwe Haven 232
2801 ED Gouda

Restaurant / Indonesisch / € 21

Informatie

Allereerst willen wij u een ”Selamat Datang” toewensen! Eethuis Sajaki in Gouda is dit jaar al 26 jaar een begrip in het “Groene Hart”. Hier kunt u lekker een hapje komen eten in het Indonesisch eethuisje. Sinds 1990 zijn zij gespecialiseerd in de bereiding van authentieke Indonesische gerechten uit eigen keuken. Van niet pittig tot zeer pittig. Vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen maar ook vetsin, lactose en glutenvrij.

OPENINGSTIJDEN & RESERVEREN
RESERVEREN:Bel naar: 038-4215235
Woensdag t/m Zondag16:00 - 20:30
PRIJS & BETALING
U kan eten van:€ 21,00 & € 25,00
BetalingContant, Pin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerGezellig & Informeel

Sajaki is een van de vele restaurants in Gouda.

Bent u nog niet eerder bij Sajaki geweest en wilt u kennis maken met de authentieke Indonesische keuken? Kom dan eens een keertje bij ons eten. U kunt bij ons een kijkje in de keuken nemen. Na onze gerechten geproefd te hebben, zult u verliefd worden op de Indonesische keuken. Speciaal theater menu zodat u voor 19:30 weer weg kan en op tijd richting de voorstelling kan gaan.

PRIJZEN MENU
2-gangen menu€ 21,00
3-gangen menu€ 25,00

Sajaki ligt in het centrum van Gouda en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN GOUDA centrumparkeren.nl/gouda

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Gouda Centraal Station bent u te voet het snelst bij de ingang van Sajaki. In slechts 10 minuten bent u voor de deur!Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Gouda kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij Station Gouda . U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: goudsetaxicentrale.nl/ Direct een taxi bellen: 06 338 09 662

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

De Goudse Schouwburg