Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Goes / Dé Ereburger

Contact

Dé Ereburger

Grote Markt 22
4461 AJ Goes

Restaurant / Internationaal / € 15

Informatie

Een culinaire & hippe burgerbar met hamburgers van verschillende vleessoorten van hoogwaardige kwaliteit op een diversiteit van broodjes.

OPENINGSTIJDEN
Maandag, Dinsdag, Vrijdag en Zaterdag12:00 - 22:00
Woensdag, Donderdag en Zondag16:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €15,00
BetalingPin of contant
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
KinderenKindvriendelijk
SfeerGezellig & Informeel

Dé Ereburger is een van de vele restaurants in Goes.

Buiten de beroemde burgers serveren zij ook: Saté, Spareribs, biefstuk,schnitzels, diverse maaltijdsalades en een lijst aan kindergerechten. Heerlijke voorgerechten en nagerechten. Voor overdag een keur aan heerlijke lunchgerechten. Reserveren is wel gewenst maar niet noodzakelijk. Wilt u een feest of iets degelijks geven dan kunt u de gehele zaak afhuren/reserveren.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €4,00
Hoofdgerechtvanaf €7,00
Nagerechtvanaf €6,00

Dé Ereburger ligt in het centrum van Goes en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN GOES

In het centrum van Goes kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Goes brengen de bussen u in een paar minuten naar het centrum van Goes. De halte waar u uit kunt stappen is; Westwal. Vanaf de halte loopt u in 5 minuten naar de ingang van Dé Ereburger.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Goes kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 0113 27 08 52.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater de Mythe