Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies

Contact

Tao

Deurningerstraat 17
7514 BC Enschede

Restaurant / Japans / € 25

Informatie

Tao ligt centraal in Enschede en is een heerlijk en sfeervol Japans restaurant. U kunt hier a la carte eten of een van de menu's kiezen. Het eten wordt met verse producten bereid en is van goede kwaliteit.

OPENINGSTIJDEN
Maandag17:00 - 22:00
DinsdagGesloten
Woensdag t/m Zondag17:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €25,00
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenGratis & Betaald parkeren in de buurt
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerGezellig & Informeel

Tao is een van de vele restaurants in Enschede.

Japans restaurant Tao is gericht op mensen die van gezond en verantwoord eten houden. Maar natuurlijk ook vooral van lekker eten houden in een comfortable sfeer. Er staan veel Japanse specialiteiten op de kaart waar de service gerichte medewerkers u een passend advies over kunnen geven. Ook zijn er meerdere menu's beschikbaar.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €3,00
Hoofdgerechtvanaf €12,50
Nagerechtvanaf €5,00

Tao ligt centraal in Enschede en is goed bereikbaar te voet en met de auto.

PARKEREN IN ENSCHEDE

In het centrum van Enschede kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Enschede brengen de bussen u in enkele minuten richting Tao. De halte waar u uit kunt stappen is: Deurningerstraat. Vanaf de halte loopt u binnen enkele minuten naar de ingang van Tao.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Enschede kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 053 2600 600.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Wilminktheater

Theater Prismare

Concordia