Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Enschede / Het Paradijs

Contact

Het Paradijs

Nicolaas Beetsstraat 48
7514 CW Enschede

Restaurant / Internationaal / € 16

Informatie

Het Paradijs in Enschede staat voor passie, creativiteit en duurzaamheid. De inrichting is verrassend en de keus is altijd voor kwaliteit. Dit ziet u onder andere terug in de keuken, waar alles met liefde en ervaring en met zoveel mogelijk biologische en fairtrade producten wordt bereid. Deze unieke en sfeervolle locatie moet u een keer bezoeken!

OPENINGSTIJDEN
Maandag en DinsdagGesloten
Woensdag en Donderdag17:00 - 22:00
Vrijdag t/m Zondag12:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €16,00
BetalingPin
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenGratis & Betaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerWarm & Gastvrij

Het Paradijs is een van de vele restaurants in Enschede.

De avondkaart biedt u een gevarieerd seizoensgebonden menu. Vele smaken, kleuren en bereidingswijzen laten zien dat de vegetarische keuken heel verrassend kan zijn, Laat u inspireren en vergeet niet te genieten van het heerlijke eten.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €2,10
Hoofdgerechtvanaf €14,25
Nagerechtvanaf €4,50

Het Paradijs ligt centraal in Enschede en is goed bereikbaar te voet en met de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN ENSCHEDE

In het centrum van Enschede kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Enschede brengen de bussen u in enkele minuten richting Het Paradijs. De halte waar u uit kunt stappen is: Deurningerstraat. Vanaf de halte loopt u binnen 5 minuten naar de ingang van Het Paradijs.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Enschede kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 053 2600 600.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Wilminktheater

Theater Prismare

Concordia