Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Enschede / Bistro Het Koetshuis

Contact

Bistro Het Koetshuis

Hengelosestraat 111
7514 AE Enschede

Restaurant / Internationaal / € 30

Informatie

Gaat u een avondje heerlijk genieten bij het theater in Enschede dan kunt u vooraf heerlijk dineren bij het Koetshuis te Enschede. Onze klassieke Engelse taxi brengt u na het diner naar het theater. Uw auto kunt u bij het restaurant laten staan. Na de voorstelling wordt u weer opgehaald door onze chauffeur. Deze service wordt u gratis aangeboden door het Koetshuis. Na de voorstelling kunt u desgewenst nog een glaasje wijn drinken in ons restaurant.

OPENINGSTIJDEN
Maandag17:00 - 22:30
DinsdagGesloten
Woensdag t/m Zondag17:00 - 22:30
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €30,00
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenGratis parkeren op eigen terrein, ruim 50 parkeerplaatsen
Buiten etenTerras
FaciliteitenLive muziek
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Formeel

Een uitgebreide menukaart met dagverse producten uit binnen- en buitenland.Ze hebben een grote houtskoolgrill waar het vlees met liefde op wordt bereid. Dit leidt tot de allerlekkerste smaak!

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €6,50
Hoofdgerechtvanaf €13,50
Nagerechtvanaf €7,50

Het Koetshuis ligt in het centrum van Enschede en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN ENSCHEDE Parkeren is gratis, ze hebben ruim 50 parkeerplaatsen op eigen terrein. Meer informatie over parkeren in Enschede vindt u hier:centrumparkeren.nl/enschede

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Enschede brengen de bussen u binnen 5 minuten naar Het Koetshuis. De halte waar u uit kunt stappen is; Goolkatenweg. Vanaf de bushalte loopt u in enkele minuten naar de ingang van Het Koetshuis.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Enschede kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

Het Koetshuis biedt de mogelijkheid om na een avond dineren met een Londense taxi naar huis gebracht te worden. Binnen een straal van 5 kilometer is deze service gratis. Van gasten die verder moeten wordt een normale taxivergoeding gevraagd.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Wilminktheater

Theater Prismare

Concordia