Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies

Contact

Asaka

Zuiderhagen 53
7511 GK Enschede

Restaurant / Aziatisch / € 30

Informatie

Ben jij gek op de Aziatische keuken? In Enschede en omstreken moet je dan bij restaurant Asaka zijn. De mogelijkheden op het gebied van Oriëntaals eten zijn hier bijna letterlijk onbeperkt. Je kunt er eten op all-you-can-eat basis, waarbij je de keuze hebt uit meer dan 100 gerechten. Asaka in Enschede specialiseert zich in het bereiden van sushi, maar op de kaart staat voor ieder wat wils. Zo vind je er ook grill, vis, vlees- en groentegerechten. Als je nu reserveert kun je vanavond nog onbeperkt bestellen van de heerlijke menukaart.

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten (m.u.v. feestdagen)
Dinsdag13:00 - 22:00
Woensdag13:00 - 22:00
Donderdag13:00 - 22:30
Vrijdag13:00 - 22:30
Zaterdag13:00 - 22:30
Zondag13:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 30,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerModern, Strak & Informeel

Asaka is een van de vele restaurants in Enschede.

Bij restaurant Asaka kunt u genieten van veel verschillende gerechten uit de Aziatische keuken. Zo kunt u veel verschillende gerechten en smaken proberen. Er wordt enkel en alleen met verse producten gewerkt; kwaliteit en smaak staan hoog in het vaandel. Er wordt bij Asaka gebruik gemaakt van het all-you-can-eat principe, waardoor u voor een vaste prijs kunt genieten van al het lekkers dat restaurant Asaka u te bieden heeft!

PRIJZEN MENU DINSDAG & WOENSDAG
Sushi Only Lunch(2 uur) € 14,50
Lunch(2 uur) € 17,50
All You Can Eat Dinner(3 uur) € 23,00
All You Can Eat & Drink Dinner(3 uur) € 33,00
PRIJZEN MENU DONDERDAG T/M ZONDAG
Sushi Only Lunch(2 uur) € 14,50
Lunch(2 uur) € 17,50
All You Can Eat Dinner(3 uur) € 25,00
All You Can Eat & Drink Dinner(3 uur) € 35,00

Restaurant Asaka ligt in het centrum van Enschede en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto.

PARKEREN IN ENSCHEDE

In het centrum van Enschede kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Enschede kunt u verschillende buslijnen pakken richting restaurant Asaka. Zorg dat u bij het station in een buslijn stapt die langs 'Bushalte Van Heekplein, Enschede' rijdt. Wanneer u bij deze halte bent uitgestapt loopt u binnen 3 minuten naar de ingang van restaurant Asaka.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Enschede kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 053 2600 600.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Wilminktheater

Theater Prismare

Concordia