Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Emmen / De Drommedaar

Contact

De Drommedaar

Hoofdstraat 16A
7811 EP Emmen

Restaurant / Internationaal / € 35

Informatie

Lekker uit eten in het centrum van Emmen? Dat kan bij De Drommedaar. Een bijzonder restaurant om te ontmoeten, lunchen, borrelen, proeven, dineren, feesten en nog veel meer. Het monumentale pand van De Drommedaar ademt sfeer door de warme en stijlvolle inrichting. Binnen kun je heerlijk zitten in de brasserie, wijnbar en restaurant en buiten is er een groot terras aan de voorzijde en aan de achterzijde een rustige binnentuin grenzend aan het Rensenpark zodat er altijd wel een plekje is waar u zich thuis voelt.

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
Dinsdag16:00 - 23:00
Woensdag16:00 - 23:00
Donderdag16:00 - 23:00
Vrijdag11:00 - 23:00
Zaterdag11:00 - 23:00
Zondag11:00 - 23:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 35,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Modern

De Drommedaar heeft een uitgebreide menukaart voor zowel lunch, borrel als diner. De Drommedaar staat voor heerlijk eten en drinken in Emmen, in een informele en ongedwongen setting. Ook is De Drommedaar de perfecte locatie voor een besloten diner, een feestje of borrel.

PRIJZEN MENU
Verrassingsmenu van de chefvanaf € 49,00
Lunchgerechtenvanaf € 8,00
Broodjesvanaf € 6,00
Soepenvanaf € 7,00
Saladesvanaf € 14,00
Specialsvanaf € 16,00
Extravanaf € 3,00
Nagerechtenvanaf € 2,00

Restaurant De Drommedaar ligt in Emmen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN EMMEN

In het centrum van Emmen kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Emmen kunt u met de bus gemakkelijk restaurant De Drommedaar bereiken. Zorg ervoor dat u een bus neemt die stopt bij bushalte 'Weerdingerstraat, Emmen'. Vanaf deze halte loopt u in enkele minuten naar de ingang van restaurant De Drommedaar op de Hoofdstraat 16A.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Emmen kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 0591 30 35 35.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Atlas Theater