Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Eindhoven / 't Hoefke

Contact

't Hoefke

Hoefkestraat 18
5611 RM Eindhoven

Restaurant / Internationaal / € 27

Informatie

Restaurant 't Hoefke is gevestigd in het gezellige zuiden van ons land; Eindhoven. U bent 5 dagen per week van harte welkom om in een huiselijke ingerichte sfeer te genieten van de lekkerste gerechten!

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
DinsdagVanaf 17:30 uur geopend
WoensdagVanaf 17:30 uur geopend
DonderdagVanaf 17:30 uur geopend
VrijdagVanaf 17:30 uur geopend
ZaterdagVanaf 17:30 uur geopend
ZondagGesloten
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 27,00
BetalingPin & Contant
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenGratis parkeren in de buurt
Buiten etenTuin
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Informeel

Restaurant 't Hoefke beschikt over een uitgebreide menukaart. U vindt hier zowel culinaire klassiekers als exotische lekkernijen in terug. Er worden onder andere Coquilles Saint-Jacques, Hertenhaas en Scampi geserveerd. In combinatie met een sfeervolle ambiance, kan dit niet anders dan een geslaagde avond worden.

PRIJZEN MENU
Verrassingsmenu€ 27,50
Menu Klassiek€ 37,50
Voorgerechtenvanaf € 7,95
Soepenvanaf € 5,00
Tussengerechtenvanaf € 8,00
Vleesgerechtenvanaf € 16,00
Visgerechtenvanaf € 16,00
Vegetarischegerechtenvanaf € 16,00
Dessertsvanaf € 6,00
Kindermenuvanaf € 9,00

Restaurant 't Hoefke is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN EINDHOVEN

In het centrum van Eindhoven kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Eindhoven kunt u met meerdere buslijnen richting restaurant 't Hoefke. U moet een buslijn nemen die langs de 'Bushalte Geldropseweg, Eindhoven' gaat. Hier moet u uitstappen. Vanaf de halte loopt u in 2 minuten naar de ingang van restaurant 't Hoefke.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Eindhoven kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 040 287 8287.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Parktheater

Muziekgebouw Eindhoven