Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Eindhoven / Proeflokaal-Eetkamer de Gaper

Contact

Proeflokaal-Eetkamer de Gaper

Wilhelminaplein 5
5611 HE Eindhoven

Restaurant / Internationaal / € 25

Informatie

Aan het gezellige Wilhelminaplein in Eindhoven vindt u de Gaper restaurant en café. De ingang is in de gastvrije benedenbar en een treetje hoger een prachtig verrassend restaurant. In dit sfeervolle art-deco restaurant vindt u op de kaart een mix van klassiekers en vernieuwende gerechten, gebaseerd op de mediterrane keuken. Met zijn tweetjes of met een hele groep, hier zit je helemaal goed!

RESERVEREN
Wilt u reserverenBel 040-2467770 of zoek online Proeflokaal-Eetkamer de Gaper
OPENINGSTIJDEN
Proeflokaal
Dagelijks open16:00-00:00
Eetkamer
Maandag en ZondagGESLOTEN
Dinsdag t/m Zaterdag18:00 - 00:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 25,00
BetalingContant, Pin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
SfeerHuiselijk, Gezellig, Warm & Informeel

Proeflokaal-Eetkamer de Gaper is een van de vele restaurants in Eindhoven.

Gerechten geïnspireerd op verse seizoensproducten, daarom elke twee weken nieuwe gerechten op de kaart. Specials blijven uiteraard langer op de kaart staan. Altijd genieten van het mooie rood op houtskool gegrilde ribstuk van het Fleckvieh rund met een salade en ‘triple fried’ friet. De gerechten variëren van de bekende klassiekers tot vernieuwende gerechten. Informeer ook naar de dagspecialiteit! Bij de heerlijke gerechten horen ook bijpassende wijnen, deze kunt u vinden op de uitgebreide wijnkaart!

Menu Gaper
- Voorgerechtenvanaf € 8,50
- Hoofdgerechtenvanaf € 16,00
- Special voor 2 pers€ 54,00
- Dessertvanaf € 9,00

Proeflokaal-Eetkamer de Gaper is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN

Er zijn diverse openbare parkeergelegenheden in de nabijheid van restaurant. Dagelijks tussen 9.00 en 21.00 uur is het betaald parkeren. Betalen kan met belparkeren, stadspasparkeren, pin of contant geld. De kosten zijn € 1,40 voor het eerste uur, daarna € 1,20 per uur / maximaal € 4,50 per dag.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Eindhoven Centraal Station neemt u Stadsbus 1 richting Eindhoven Jozef Eliasweg. De halte waar u weer uitstapt is Bushalte Wilhelminaplein. Vanaf de halte loopt u in enkele minuten naar de ingang van Proeflokaal-Eetkamer de Gaper.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Eindhoven kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij het centraal station. U kunt ook vragen of het restaurant een taxi voor u wil bellen. Voor informatie en reserveren: taxi Eindhoven Direct een taxi bellen: 040-287 8 287

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Parktheater