Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Eindhoven / Eetcafé Bommel

Contact

Eetcafé Bommel

Kleine Berg 32
5611 JV Eindhoven

Restaurant / Internationaal / € 20

Informatie

Eetcafé Bommel is gevestigd in het bruisende Eindhoven in één van de leukste straatjes. Dit eetcafé is inmiddels meer dan 25 jaar een begrip in Eindhoven, en de ontmoetingsplek voor jong en oud. Loop gezellig naar binnen voor een borrel, raak bevriend met andere gasten, pak een boek, prik een vorkje; kortom u bent voor werkelijk alles welkom in eetcafé Bommel!

OPENINGSTIJDEN
Maandag16:00 - 02:00
Dinsdag16:00 - 02:00
Woensdag16:00 - 02:00
Donderdag16:00 - 02:00
Vrijdag16:00 - 02:00
Zaterdag16:00 - 02:00
Zaterdag16:00 - 02:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 20,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerAuthentiek & Informeel

Eetcafé Bommel is een van de vele restaurants in Eindhoven.

De keuken van Eetcafé Bommel is bekend tot ver over de stads- en landgrenzen. U eet wat de pot schaft, wel heeft u een keuze tussen vlees, vis en vegetarisch. De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend! Kom vooral langs en laat u verassen door de wisselende gerechten!

PRIJZEN MENU
2-gangen menu€ 15,50
Dessert€ 3,50

Eetcafé Bommel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN EINDHOVEN

In het centrum van Eindhoven kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Eindhoven kunt u met meerdere buslijnen richting eetcafé Bommel. U moet een buslijn nemen die langs de 'Bushalte Keizersgracht, Eindhoven' gaat. Hier moet u uitstappen. Vanaf de halte loopt u in 2 minuten naar de ingang van eetcafé Bommel.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Eindhoven kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 040 287 8287.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Parktheater

Muziekgebouw Eindhoven