Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Ede / Buitenzorg

Contact

Buitenzorg

Amsterdamseweg 19
6712 GG Ede

Restaurant / Internationaal / € 35

Informatie

In een pand gebouwd in 1842 is Buitenzorg gehuisvest, een unieke locatie met 6 zalen en terrassen voor tal van activiteiten. Welke reden u ook heeft om een festiviteit te organiseren, Buitenzorg neemt u alle zorg uit handen. Buitenzorg heeft een landelijke reputatie opgebouwd als het gaat om diners, feesten, partijen en catering, dus u bent bij ons aan het goede adres. Of het nu gaat om een lunch, high-tea, (private)diner, wijnproeverij exclusief voor u en uw gasten, eventueel met eigen kok. Bruiloften, (thema)feesten, partijen met hapjes, buffetten en barbecues. Live entertainment, alles afgestemd naar uw wens. Zakelijk? Voor vergaderingen en recepties bent u van harte welkom. Gelukkig zijn er veel blijde gebeurtenissen, maar Buitenzorg is u graag van dienst met een condoleance. De traiteur waar alles mogelijk is, catering van hapjes, maaltijden of een door Buitenzorg te verzorgen feest of beurs. Kortom, bij Buitenzorg kunt u alle kanten op.

OPENINGSTIJDEN
MaandagGeopend vanaf 16:00 uur
DinsdagGeopend vanaf 16:00 uur
WoensdagGesloten
DonderdagGeopend vanaf 16:00 uur
VrijdagGeopend vanaf 16:00 uur
ZaterdagGeopend vanaf 16:00 uur
ZondagGeopend vanaf 16:00 uur
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 35,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenGratis parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Informeel

Heerlijk dineren, doet u in de Brasserie ‘De Zeven Reuzen’ van Buitenzorg. Al bijna 125 jaar weten zij de gasten te verwennen en vermaken. U laten proeven en genieten zoals een voor u speciaal samengesteld Theaterdiner.

Theater Diner: Voor uw bezoek aan uw voorstelling lekker dineren? Komt dan bij Brasserie 'De Zeven Reuzen' genieten van een verrassingsdiner. Uitgaande van een drie gangen menu betaalt u niet € 32,50 maar liefst € 27,50 per persoon. Vanzelfsprekend kunt u uw wensen voor wat betreft vlees-, vis- of vegetarische gerechten aan de medewerkers kenbaar maken. Volgt u een dieet, dan vernemen zijdat graag vooraf.

PRIJZEN MENU
Om te beginnen€ 3,00
Voorgerechten€ 14,00
Specialiteitenvanaf € 12,50
Tussengerechten€ 8,00
Hoofdgerechten€ 20,00
Buitenzorg Proeverijvanaf € 20,00
Nagerechten€ 8,00

Buitenzorg is gesitueerd in Ede en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN EDE

Voor de deur bij Buitenzorg zijn een aantal parkeerplekken gesitueerd. U kunt hier gratis gebruik van maken.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Ede/Wageningen Centrum neemt u de Syntus Stadsbus 2 richting Veldhuizen via Centrum. De bushalte waar u vervolgens uitstapt is; 'bushalte Cultura, Ede'. Vanaf daar loopt u in 5 minuten naar de ingang van Buitenzorg op de Amsterdamseweg 19.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Ede kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 0318 611 611.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater Cultura

Theater de Reehorst

Openluchttheater Ede