Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Dordrecht / Tapasbar 't Vlak

Contact

Tapasbar 't Vlak

Vlak 11
3311 AT Dordrecht

Restaurant / Spaans / € 25

Informatie

Een avondje theater is pas echt compleet wanneer de smaakpapillen ook verwend worden. Bij Tapasbar `t Vlak zorgen wij voor het lekkerste voorprogramma bij u avondje theater. In ons sfeervolle pand met uitzicht op de historische haven serveren wij een speciaal tapas theatermenu voor slechts €25 die bij iedereen in de smaak valt. U kunt kiezen uit een vis, vlees, vegetarisch of een verrassingsmenu, laat het weten bij uw reservering. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het theatermenu op tijd geserveerd wordt. Wij wensen u alvast een fijne voorstelling!

Om teleurstellingen te voorkomen is het wenselijk vooraf te reserveren.

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
Dinsdag16:00 - 24:00
Woensdag16:00 - 24:00
Donderdag16:00 - 24:00
Vrijdag16:00 - 24:00
Zaterdag16:00 - 24:00
Zondag16:00 - 24:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 25,00
BetalingPin & Contant
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
KinderenKindvriendelijk
SfeerHuiselijk & Informeel

Naast de verschillende weekschotels, die dus regelmatig wisselen, kunt u genieten van diverse tapas. Maak een keuze in de menukaart en geniet van alle heerlijkheden die de chef-koks uit de keuken op uw bord toveren. Zowel vleesliefhebbers, visliefhebbers en vegetariërs hebben genoeg keuze in de menukaart.

U kunt het volledige menu bekijken op de website van Tapasbar 't Vlak.

PRIJZEN MENU
Koude tapasvanaf € 3,50
Saladesvanaf € 5,50
Vega Tapasvanaf € 4,80
Vlees Tapasvanaf € 5,30
Vis Tapasvanaf € 5,30
Dessertsvanaf € 6,50

Tapasbar 't Vlak ligt in het centrum van Dordrecht en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN DORDRECHT

In het centrum van Dordrecht kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Dordrecht bent u binnen 12 minuten bij Tapasbar 't Vlak. Van station Dordrecht neemt u een bus die stopt bij bushalte; 'Nieuwbrug, Dordrecht'. Wanneer u bij deze halte uitstapt loopt u in 3 minuten naar de ingang van Tapasbar 't Vlak op het Vlak 11.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Dordrecht kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 078 61 31 234.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Schouwburg Kunstmin

Energiehuis