Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies

Contact

Sumac

Spuiboulevard 97 A & B
3311 GN Dordrecht

Restaurant / Mediterraans / € 10

Informatie

Sumac is ontstaan doordat we vaak beleving en sfeer misten bij het uit eten gaan: eten om het eten is een ding, maar eten met de sfeer eromheen is een ander ding. Hoe anders is het vaak in de mediterraanse gebieden waar eten gepaard gaat met beleving. Dat willen wij met Sumac ook! Lekker en vers, maar met een fijne ervaring en bovendien met liefde bereid. Zoals we dat geleerd hebben uit moeders keuken.

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Vrijdag11:30 - 22:00
Zaterdag10:30 - 22:00
Zondag11:30 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €10,00
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerGezellig & Informeel

Sumac is een van de vele restaurants in Dordrecht.

Sumac is erg kritisch bij de keuze van haar producten en hoe wij hiermee omgaan, het hele proces is belangrijk. Vleesgerechten worden bijvoorbeeld uitsluitend bereid met kalfsvlees, speciaal door ons gekozen op een daarvoor aangewezen boerderij. Wij volgen het gehele proces en houden het nauwkeurig in de gaten. Wordt een kalf vandaag geslacht dan ligt het de zelfde middag al bij ons in de voorkeuken aan het rusten in een speciaal vrij gemaakt ruimte. We proberen het geheel zo goed en vers mogelijk te serveren, vandaar dat onze vlees gerechten op de dag variëren en beperkt zijn. Ook groente en fruit kiezen en halen wij zelf op.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €4,95
Hoofdgerechtvanaf €8,95
Nagerechtvanaf €3,95

Sumac ligt in de binnenstad van Dordrecht en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN DORDRECHT centrumdordrecht.nl/

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Dordrecht brengen de bussen u in een paar minuten naar het centrum van Dordrecht. De halte waar u uit kunt stappen is; Centrum. Vanaf de halte loopt u in enkele minuten naar de ingang van Sumac.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Dordrecht kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij het Station Dordrecht. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: www.taxicentraledordrecht.nl/ Direct een taxi bellen: 078 61 31 234

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Schouwburg Kunstmin

Energiehuis