Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies

Contact

Asahi

Stationsplein 36
3311 JV Dordrecht

Restaurant / Aziatisch / € 25

Informatie

Welkom bij uw Sushi en Grill Restaurant Asahi in Dordrecht. Restaurant Asahi is een restaurant die heerlijke en originele gerechten uit de Japanse en Aziatische keuken aan u introduceert. Dit varieert van sushi tot aan vis-, vlees- en grillspecialiteiten. Zij hanteren een All You Can Eat concept. Dit houdt in dat u tot 2,5 uur onbeperkt kunt genieten van al hun gerechten. Door het "shared dining principe" en de tapas porties staat Restaurant Asahi garant voor een complete culinaire belevenis!

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Donderdag en Zondag12:00 - 22:00
Vrijdag en Zaterdag12:00 - 23:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €25,00
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerModern & Informeel

Asahi is een van de vele restaurants in Dordrecht.

Maandag t/m donderdag voor € 24,50 per persoon. Vrijdag t/m zondag & feestdagen voor € 26,50 per persoon. Kinderen van 4 t/m 11 jaar voor € 12,50 per persoon. 65+ € 2,00 korting. Voor gezelschappen van 8 personen of meer biedt Restaurant Asahi de mogelijkheid te kiezen voor het "Eat & Drink" arrangement. Meer informatie hierover kunt u terug vinden op de site!

Restaurant Asahi ligt in de binnenstad van Dordrecht, op de Stationsplein. En is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN DORDRECHT

In het centrum van Dordrecht kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Dordrecht bent u te voet in slechts paar minuten op het juiste adres! Hier is verder geen openbaar vervoer voor nodig.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Dordrecht kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 078 61 31 234.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Schouwburg Kunstmin

Energiehuis