Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies

Contact

Spize

Spui 185
2511 BN Den Haag

Restaurant / Thais / € 28

Informatie

In dit unieke en moderne restaurant in Den Haag kunt u genieten van de pure Thaise keuken. De smaken en geuren van dit bijzondere land verwelkomen u bij binnenkomst. Kom snel langs en proef niet alleen het heerlijke eten, maar ook de fijne sfeer!

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Zondag17:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijs zondag tot en met donderdag€ 27,50
Menuprijs vrijdag en zaterdag€ 30,00
BetalingPin, Visa, MasterCard, Amex
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerAziatisch & Eigentijds

Spize is een van de vele restaurants in Den Haag.

Thais restaurant Spize heeft een vast concept. Voor een vaste prijs van € 27,50 (op zondag t/m donderdag) en € 30,00 (op vrijdag en zaterdag) kunt u zelf uw drie gangen menu samenstellen.

PRIJZEN MENU
Menu €24,50
Specials€5,00 extra
Cocktailsvanaf €6,00

Spize ligt in het centrum van Den Haag en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN DEN HAAG

In het centrum van Den Haag kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER Vanaf Den Haag Centraal Station brengen de trams u in enkele minuten naar restaurant Spize. De halte waar u uit kunt stappen is; Spui. Vanaf de halte loopt u in ongeveer vijf minuten naar de ingang van Spize.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Den Haag kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nlTAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 070 555 5555.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

De Koninklijke Schouwburg

Diligentia Theater

Theater PePijn

Zeehelden Theater

Theater aan het Spui

Theater Branoul

HNT Studio's

Korzo Theater