Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies

Contact

Rootz

Grote Marktstraat 14
2511 BJ Den Haag

Restaurant / Lage Landen / € 35

Informatie

Café-Restaurant Rootz is gevestigd in een oud koetshuis in het bruisende centrum van Den Haag. De keuken uit de Lage Landen staat hier centraal wat resulteert in een Bourgondische kaart met veel bier. Bij Café-Restaurant Rootz zijn meer dan 300 verschillende bieren uit België en Nederland te verkrijgen! U kunt hier dan ook uitstekend terecht voorafgaand aan uw theaterbezoek voor een smakelijk diner evenals een gezellige borrel na afloop van de voorstelling. Graag tot snel!

OPENINGSTIJDEN
Maandag10:00 - 00:30
Dinsdag10:00 - 00:30
Woensdag10:00 - 04:00
Donderdag10:00 - 04:00
Vrijdag10:00 - 05:00
Zaterdag10:00 - 04:00
Zondag10:00 - 04:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 35,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerWarm, Gezellig & Informeel

De keuken van Rootz is een mix tussen de Nederlandse en Belgische keuken en staat garant voor een Bourgondische beleving. In de menukaart worden er daarom zowel bier als suggesties aangeraden om de gerechten naar een hoger level te tillen!

PRIJZEN MENU DINER
Rootz Voorgerechtenvanaf € 3,50
Rootz Hoofdgerechtenvanaf € 16,00
Rootz Nagerechten€ 5,50

Café-Restaurant Rootz ligt in het centrum van Den Haag en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, te voet en met de auto.

PARKEERGARAGES IN DEN HAAG

Wanneer u met eigen vervoer naar Den Haag komt raden wij u aan gebruik te maken van parkeergarage Q-Park Grote Markt op de Kalvermarkt 32G. Deze parkeergelegenheid is qua afstand tot het restaurant het meest gunstig.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Den Haag Centraal kunt u met de tram uitstekend restaurant Srikandi bereiken. U stapt uit bij 'Tramhalte Grote Markt, Den Haag'. Vanaf deze halte loopt u in ongeveer 2 minuten naar de ingang van restaurant Srikandi op de Grote Marktstraat 14.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Den Haag kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 070 555 5555.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

De Koninklijke Schouwburg

Diligentia Theater

Theater PePijn

Zeehelden Theater

Theater aan het Spui

Theater Branoul

HNT Studio's

Korzo Theater