Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Den Haag / Restaurant Allard

Contact

Restaurant Allard

Jagerstraat 6
2514 BZ Den Haag

Restaurant / Internationaal-Frans / € 30

Informatie

In prachtige oude pandjes in de binnenstad van Den Haag kunt u genieten van een romantische en warme sfeer in restaurant Allard. Allard is een Franse bistro dat topgerechten en goede wijnen serveert. Zij bieden u veel gezelligheid en uiteraard een goede service. Hier wordt u verwend door de koks met Franse en Internationale gerechten, geserveerd in goede porties en bereidt met de beste ingrediënten. Regelmatig vernieuwing in de gerechten zorgt er voor dat elk bezoek uniek is.

RESERVEREN
Wilt u reserverenBel 070-7447900 of zoek online naar Restaurant Allard
OPENINGSTIJDEN
Maandag ZondagGESLOTEN
Dinsdag t/m Zaterdag17:00 - 23:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 30,00
BetalingContant, Pin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
SfeerRetro, Gezellig & Informeel

Allard is een van de vele restaurants in Den Haag.

U zult verrast zijn met wat de koks voor u bereiden door middel van de innovatieve keuken met regionale en biologische producten. Ook worden er wisselende seizoensgebonden gerechten aangeboden buiten de normale menukaart. Deze gerechten worden continu vernieuwd van smaak en beleving, zodat u keer op keer wordt verrast door deze smaaksensatie. De uitgebreide kaart met de bijpassende wijnen zorgen voor een prachtige beleving!

Menukaart Allard
- Startervanaf € 9,50
- Surprise Menuvanaf € 35,00
- Mainvanaf € 19,00
- Dessertvanaf € 8,00

Restaurant Allard ligt in het centrum van Den Haag en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN DEN HAAG

Denhaag.com

OPENBAAR VERVOER Vanaf Den Haag Centraal Station neemt u Stadsbus 16 richting Statenkwartier. De halte waar u uit kunt stappen is Tramhalte Voorhout. Vanaf de halte loopt u in ongeveer 3 minuten naar de ingang van Restaurant Allard.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Den Haag kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij Centraal Station Den Haag. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wilt bellen. Voor informatie en reserveren: taxicentraledenhaag.nl Direct een taxi bellen: 070 555 5555 (7X5)

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

De Koninklijke Schouwburg

Diligentia Theater

Theater PePijn

Zeehelden Theater

Theater aan het Spui

Theater Branoul

HNT Studio's