Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Den Haag / Maharani

Contact

Maharani

Noordeinde 93
2514 GD Den Haag

Restaurant / Indiaas / € 35

Informatie

Indiaas Restaurant Maharani is centraal gelegen in Den Haag op het Noordeinde waar ook het werkpaleis van de Koning te vinden is. Het is dan ook een prachtige wandeling voorafgaand aan uw theater bezoek. Bovendien staat het restaurant op verschillende websites heel hoog aangeschreven en kan er zowel mild als medium en spicy gegeten worden.

Bij restaurant Maharani kunt u genieten van de heerlijke talrijke smaken die de Noord-Indiase keuken te bieden heeft. In een sfeervolle ambiance zal uw gastheer of gastvrouw ervoor zorgen dat het u werkelijk aan niets ontbreekt!

OPENINGSTIJDEN
Maandag17:30 - 22:30
Dinsdag17:30 - 22:30
Woensdag17:30 - 22:30
Donderdag17:30 - 22:30
Vrijdag17:30 - 22:30
Zaterdag17:30 - 22:30
Zondag17:30 - 22:30
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 35,00
BetalingPin, Contant, Visa, MasterCard & American Express
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch, Warm & Informeel

Bij restaurant Maharani staat de Indiase keuken centraal. De menukaart van restaurant Maharani is uitgebreid en divers. U kunt kiezen uit verschillende vegetarische gerechten, diverse curry's en tandoorigerechten. De specialiteiten worden bereidt in de klei-oven oftewel de zogenaamde Tandoori. Dit zorgt door houtskool en de kleiwanden in combinatie met de hoge temperatuur voor een unieke typische mooie gerookte smaak.

PRIJZEN MENU
Warm startersvanaf € 8,75
Cold startersvanaf € 7,50
Vegetarian startersvanaf € 8,25
Soupsvanaf € 8,75
Tandoori dishesvanaf € 21,75
Curry dishesvanaf € 22,50
Fish dishesvanaf € 23,75
Vegetarian dishesvanaf € 16,75
Rice dishesvanaf € 21,75
Breadsvanaf € 3,00
Dessertsvanaf € 6,75

Restaurant Maharani ligt in het centrum van Den Haag en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, te voet en met de auto.

PARKEERGARAGES IN DEN HAAG

Wanneer u met eigen vervoer naar Den Haag komt raden wij u aan gebruik te maken van Mauritskade Parking op de Zeestraat 35. Deze parkeergelegenheid is qua afstand tot het restaurant het meest gunstig.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Den Haag Centraal kunt met het openbaar vervoer uitstekend restaurant Maharani bereiken. U stapt bij het station in de bus en u stapt vervolgens uit bij de 'Bushalte Kneuterdijk, Den Haag' . Vanaf deze halte loopt u in ongeveer 4 minuten naar de ingang van restaurant Maharani op Noordeinde 93.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Den Haag kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 070 555 5555.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

De Koninklijke Schouwburg

Diligentia Theater

Theater PePijn

Zeehelden Theater

Theater aan het Spui

Theater Branoul

HNT Studio's

Korzo Theater