Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Den Haag / La Liguria

Contact

La Liguria

Noordeinde 97
2514 GD Den Haag

Restaurant / Italiaans / € 25

Informatie

La Liguria is een uniek restaurant gelegen aan het Noordeinde, in de straat bij het koninklijk werkpaleis in het centrum van Den Haag. Met de sfeervolle Italiaanse uitstraling en de uitgebreide wijnkaart zijn zij een ideale plek om tot rust te komen in gezelschap. De passie voor eten en wijnen ziet u in alles terug, de ideale plek voor een diner of lunch!

RESERVEREN
Wilt u reserverenBel 070-3658387 of zoek online naar La Liguria
OPENINGSTIJDEN
Maandag en Zaterdag12:00 - 23:00
Zondag12:00 - 21:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 25,00
BetalingContant, Pin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
SfeerItaliaans, Gezellig, Romantisch & Informeel

La Liguria is een van de vele restaurants in Den Haag.

La Liguria bezit een prachtige open keuken, zij maken dagelijks gebruik van verse maar ook eerlijke producten. Zij bieden wekelijks nieuwe gerechten aan. Ook kunt u bij goed weer genieten van de sfeervolle deels overdekte stadstuin achter het restaurant.

Menu La Liguria
- Antipastivanaf € 12,00
- Primivanaf € 9,00
- Secondivanaf € 10,00
- Bijgerechtenvanaf € 5,00
- Dessertsvanaf € 7,00

La Liguria ligt in het centrum van Den Haag en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN DEN HAAG

In het centrum van Den Haag kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeer garages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER Vanaf Den Haag Centraal Station neemt u Tram 16 richting Statenkwartier. De halte waar u uit kunt stappen is Tramhalte Kneuterdijk, Den Haag. Vanaf de halte loopt u in ongeveer 4 minuten naar de ingang van La Liguria.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Den Haag kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 070 555 5555.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

De Koninklijke Schouwburg

Diligentia Theater

Theater PePijn

Zeehelden Theater

Theater aan het Spui

Theater Branoul

HNT Studio's

Korzo Theater