Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Den Haag / Hofhouse

Contact

Hofhouse

Rijnstraat 10
2515 XP Den Haag

Restaurant / Internationaal / € 20

Informatie

Hofhouse is in het hart van de hofstad direct naast station Den Haag Centraal te vinden. In deze trendy foodcourt van maar liefst 1000m2 komen verschillende eetculturen samen. Neem plaats tussen de palmbomen op één van de 350 zitplaatsen in de grote serre of op het terras. Hofhouse is de plek voor Haagse hoffelijkheid en culinair genieten!

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Woensdag09:00 - 21:30
Donderdag en Vrijdag09:00 - 23:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 20,00
Betaling Contant, Pin, Visa, Master Card
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerTrendy & Informeel

Hofhouse is een van de vele restaurants in Den Haag.

Bij Hofhouse bent u welkom van ontbijt tot diner, maar ook voor speciaal bieren, mooie wijnen en de lekkerste cocktails. Er zijn 6 vaste foodunits, en 2 wisselende foodunits die wisselen met de seizoenen. De Hofhouse-koks bereiden steengoede signature dishes in de open foodbars. Door het ruime aanbod aan keukens en gerechten is er voor iedereen genoeg te ontdekken!

- Hofhouse -
ToastableDe lekkerste tosti's
Mad MexMexicaanse cuisine
NoomiAziatische cuisine
BurgerzDe lekkerste burgers
Da Portare VIAHoutoven pizza's

Hofhouse ligt in het hartje van Den Haag en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, te voet en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN DEN HAAG

Denhaag.com

OPENBAAR VERVOER Hofhouse ligt naast station Den Haag Centraal. Verlaat de stationshal aan de centrumzijde. Steek de trambanen over en loop onder het rijkskantoor door de Turfmarkt op. U vindt de Hofhouse aan uw linkerhand.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Den Haag kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij Centraal Station Den Haag, ongeveer 15 minuten lopen vanaf Taveerne de Resident. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wilt bellen. Voor informatie en reserveren: taxicentraledenhaag.nl Direct een taxi bellen: 070 555 5555 (7X5)

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

De Koninklijke Schouwburg

Diligentia Theater

Theater PePijn

Zeehelden Theater

Theater aan het Spui

Theater Branoul

HNT Studio's