Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Den Haag / De Koets

Contact

De Koets

Noordeinde 142
2514 GP Den Haag

Restaurant / Internationaal / € 35

Informatie

Midden in het centrum van Den Haag, gelegen aan het Noordeinde, is restaurant De Koets gelegen. Na een flinke restyling en vernieuwd concept is De Koets de nieuwe hotspot geworden voor een stijlvolle avond genieten!

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
Dinsdag17:30 - 22:00
Woensdag17:30 - 22:00
Donderdag17:30 - 22:00
Vrijdag17:30 - 23:00
Zaterdag17:30 - 23:00
Zondag17:30 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 35,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
SfeerRomantisch & Modern

Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuwe menukaart. Wanneer deze bekend is zullen wij deze informatie hier communiceren.

Restaurant De Koets ligt in het centrum van Den Haag en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, te voet en met de auto.

PARKEERGARAGES IN DEN HAAG

Wanneer u met eigen vervoer naar Den Haag komt raden wij u aan gebruik te maken van parkeergarage ParkBee - Lange Voorhout op de Kazernestraat 15. Deze parkeergelegenheid is qua afstand tot het restaurant het meest gunstig.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Den Haag Centraal kunt u met de bus uitstekend restaurant De Koets bereiken. U stapt uit bij 'Bushalte Kneuterdijk, Den Haag'. Vanaf deze halte loopt u in 4 minuten naar de ingang van restaurant De Koets op Noordeinde 142.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Den Haag kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 070 555 5555.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

De Koninklijke Schouwburg

Diligentia Theater

Theater PePijn

Zeehelden Theater

Theater aan het Spui

Theater Branoul

HNT Studio's

Korzo Theater