Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Delft / Tapas & Mezzes

Contact

Tapas & Mezzes

Vrouwjuttenland 14
2611 LC Delft

Restaurant / Internationaal / € 22

Informatie

Ouzeri Tapas & Mezzes is het leukste Tapas restaurant van Delft en omstreken. Ze serveren heerlijke kleine hapjes uit Griekenland en andere landen rondom de middellandse zee. Onbeperkt genieten.. Kom het zelf ervaren!

OPENINGSTIJDEN
Dinsdag t/m Zondagvanaf 17:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €22,00
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerGezellig & Informeel

Tapas & Mezzes is een van de vele restaurants in Delft.

U kunt bij Tapas & Mezzes onbeperkt genieten. Ze hebben daarvoor een aparte all you can eat kaart. De hapjes zijn net zo lekker en vers als van onze á la carte - kaart, ze zijn alleen wat kleiner, zodat u nog meer kunt proeven. Op zondag tot en met donderdag kost dat € 19.50 per persoon en op vrijdag, zaterdag en feestdagen* € 22.50 per persoon.

Tapas en Mezzes ligt in het centrum van Delft en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN DELFT delft.nl/parkeren

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Delft brengen de bussen en trams u in een paar minuten naar het centrum van Delft. De halte waar u uit kunt stappen is; Burgwal. Vanaf de halte loopt u in een paar minuten naar de ingang van Tapas en Mezzes.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Delft kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij het station. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: dtdeltax.nl Direct een taxi bellen: 015 219 19 19

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater de Veste

Rietveld Theater