Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Delft / Stadsherberg de Mol

Contact

Stadsherberg de Mol

Molslaan 104
2611 RP Delft

Restaurant / Nederlands / € 20

Informatie

Stadsherberg de Mol is centraal gelegen in het centrum van Delft. In een historisch pand uit 1536, van oudsher het stadsvondelingenhuis, zit tegenwoordig Stadsherberg de Mol. Wanneer u door de grote deuren naar binnen stapt waant u zich direct in de Middeleeuwen. Het Delftsch Kuyten Bier wordt uit grote kannen geschonken aan tafel. En zoals naar Middeleeuws gebruik nuttigt u de maaltijd met de vingers. Vaak is er ook een Troubadour of andere vorm van vermaak aanwezig wat de avond direct onvergetelijk maakt.

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
DinsdagGeopend vanaf 18:00 uur
WoensdagGeopend vanaf 18:00 uur
DonderdagGeopend vanaf 18:00 uur
VrijdagGeopend vanaf 19:00 uur
ZaterdagGeopend vanaf 19:00 uur
ZondagGeopend vanaf 18:00 uur
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 20,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
KinderenKindvriendelijk
SfeerAuthentiek, Middeleeuws & Informeel

Bij Stadsherberg de Mol heeft u een ruime keuze uit diverse Middeleeuwse thema-avonden met entertainment. Vanaf 2 personen kunt u reserveren voor een avond naar keuze.

Bij Stadsherberg de Mol biedt een 2-gangen Theatermenu aan voor € 19,50

PRIJZEN MENU
Taveerne Menu€ 25,50
Gaanderije Menu€ 30,50
Herberg Menu€ 35,50
Vissers Latijn€ 35,50
Kindermenuvanaf € 9,50

Stadsherberg de Mol ligt in het centrum van Delft en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, te voet en met de auto.

PARKEREN IN DELFT

Wanneer u met eigen vervoer naar Delft komt raden wij u aan gebruik te maken van Zuidpoortgarage ParkerenDelft op de Zuidwal 14. Deze parkeergelegenheid is qua afstand tot het restaurant het meest gunstig.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Delft kunt met het openbaar vervoer uitstekend Stadsherberg de Mol bereiken. U stapt bij het station in de bus en u stapt vervolgens uit bij de 'Bushalte Zuidpoort, Delft'. Vanaf deze halte loopt u in ongeveer 5 minuten naar de ingang van Stadsherberg de Mol op de Molslaan 104.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Delft kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 015 219 1919.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater de Veste

Rietveld Theater