Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Delft / De Sjees

Contact

De Sjees

Markt 5
2611 GP Delft

Restaurant / Internationaal / € 35

Informatie

Vanaf De Sjees in Delft heeft u prachtig uitzicht op het stadhuis van Delft. Deze sfeervolle locatie is de perfecte plek om heerlijk te genieten van uw lunch of diner. Tegen de achterkant van het prachtige stadhuis van Delft, ligt een sfeervol terras afgeschermd van de wind. Heerlijke dekentjes worden u aangeboden om het lekker warm te krijgen!

RESERVEREN
Wilt u reserverenBel 015-2144647 of zoek online De Sjees
Openingstijden Grandcafé De Sjees
Zondag t/m Donderdag08:30 - 01:00
Vrijdag en Zaterdag09:30 - 02:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 35,00
BetalingContant, Pin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch, Open & Informeel

De Sjees is een van de vele restaurants in Delft.

Geniet van een van de topgerechten bij Grand Café De Sjees. De uitgebreide menukaart voor lunch, borrels, diners en meer, biedt voor ieder wat wils. Grand Café De Sjees werkt met echte kwaliteitsproducten, heerlijk genieten van heerlijk eten. Bij deze topgerechten kunt u natuurlijk ook heerlijke drankjes bestellen, van speciaal biertjes tot de lekkerste Gin-tonics.

Menu Grandcafé De Sjees
Voorgerechtvanaf € 5,75
Hoofdgerechtvanaf € 12,95
Nagerechtvanaf € 7,50

Grandcafé De Sjees ligt in het centrum van Delft en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN DELFT delft.nl/parkeren

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Delft brengen de bussen en trams u in een paar minuten naar het centrum van Delft. Vanaf station Delft kunt u de Connexxion bus 61 richting Delft Ikea nemen. De halte waar u uit kunt stappen is; Markt, Delft. Vanaf de halte loopt u in een paar minuten naar de ingang van Grandcafé De Sjees.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Delft kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij het station. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: dtdeltax.nl Direct een taxi bellen: 015 219 19 19

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater de Veste

Rietveld Theater