Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Culemborg / Una Mas Tapas y Pinchos

Contact

Una Mas Tapas y Pinchos

Tollenstraat 24
4101 BE Culemborg

Restaurant / Spaans / € 25

Informatie

Una Mas Tapas y pinchos is prachtig gelegen in het centrum van Culemborg. Zoals de naam zegt kun je hier genieten van heerlijke tapas en pinchos in een gezellige knusse sfeer.

RESERVEREN
Wilt u reserverenBel 034-5548148 of zoek online naar Una Mas Tapas y Pinchos
OPENINGSTIJDEN
Maandag en DinsdagGESLOTEN
Woensdag t/m Zondag16:30 - 23:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 25,00
BetalingContant, Pin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch, Huiselijk & Informeel

Una Mas Tapas y Pinchos is een van de vele restaurants in Culemborg.

Tapas zijn kleine hapjes uit het zuiden van Spanje. Tapas betekent letterlijk; tapa oftwel deksel. Volgens de legende legde men een stuk brood en/of ham op een glas wijn om zo het drankje te beschermen tegen insecten. Pinchos zijn kleine gerechten uit het Noorden. Pincho betekent; kleine snack, wat afkomt van het word picar, wat een beetje pikken betekent. Het is dan ook een klein hapje. Bij Una Mas heeft u een ruime keuze aan hapjes, geniet u van een lekker borrel of deelt u samen een tafel vol hapjes.

Menu Una Mas:

- Entradasvanaf € 2,00
- Pescadosvanaf € 5,00
- Carnesvanaf € 6,00
- Croquetas€ 4,50
- Verdurasvanaf € 4,00
- Postres (dessert)vanaf € 1,50

Una Mas Tapas y Pinchos ligt in het centrum van Culemborg en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN CULEMBORG http://www.parkeerlijn.nl/culemborg/

OPENBAAR VERVOER

Vanaf het Centraal Station in Culemborg brengen de bussen u in een paar minuten naar het centrum van Culemborg. U stapt op de bus richting Tiel. Vervolgens stapt u uit bij Bushalte Weidsteeg. Vanaf daar is het nog 14 minuten lopen naar de ingang van Una Mas Tapas y Pinchos.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Nijmegen kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is op het Centraal Station in Culemborg. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi te wilt bellen. Voor informatie en reserveren: https://www.telefoonboek.nl/bedrijven/t2324736/culemborg/taxibedrijf-j.-de-jong/ Direct een taxi bellen: 0900- 200 1822

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater De Fransche School