arrow down

Informatie

Het GrandCafé van Schouwburg Cuijk kenmerkt zich door haar verrassende theatermenu’s, onderscheidende gastvrijheid en duurzame leveranciers. Veel producten uit onze menu’s zijn afkomstig van ons huislabel De Guijt. Van boeren en tuinders die elke ochtend voor dag en dauw met veel bezieling ploeteren voor uw maaltijd. Daarnaast werken we met EARTH Water, Coffee en Tea én schenken we tevens Rainforest Alliance gecertificeerde koffie. Maar… voordat u aan de koffie gaat, laten we u uiteraard eerst genieten van de meest verse soepen, lekkerste hoofdgerechten en toptoetjes. Kom binnen en laat uzelf in de watten leggen!

Maak uw avondje uit helemaal compleet

Schouwburg Cuijk verrast u vanaf februari graag met haar heerlijke culinaire toevoegingen voor een compleet avondje uit! Ook in 2016 bent u weer van harte welkom om te komen genieten van ons welbekende theaterdiner in het GrandCafé. Daarnaast laten we u graag kennis maken met onze Daghap. Schouwburg Cuijk kookt voor de Cuijkenaar! Schouwburg Cuijk opent vanaf februari de deuren van haar GrandCafé voor de Cuijkenaar. Schuif gezellig aan en geniet van een vers bereide Daghap voor slechts € 9,50. Ideaal voor als u op het laatste moment bedenkt, toch nog graag een hapje te eten voorafgaand aan de voorstelling, of als u gewoon eens een lekker hapje wilt eten in Cuijk. Of u nu wel of geen bezoek brengt aan ons theater, u bent welkom op alle voorstellingsavonden vanaf 18.30 uur. U hoeft niet te reserveren en kunt gewoon gezellig aanschuiven. Onze chef- kok en zijn keukenteam verrassen u graag!

Nieuw! High Tea

Schouwburg Cuijk verrast haar gasten met nog een culinaire toevoeging; een High Tea! Vanaf eind Maart bent u van harte welkom om te komen genieten van een High Tea. Niets is leuker dan een middag tijd maken voor vrienden of familie en al helemaal als dat gebeurd tijdens een uitgebreide High Tea bij Schouwburg Cuijk. De High Tea wordt eenmaal per maand aangeboden op de volgende datums: zondag 27 maart (thema Pasen), zondag 17 april, zondag 8 mei (thema Moederdag) en zondag 26 juni.

OPENINGSTIJDEN

De diners in het GrandCafé zijn gekoppeld aan de voorstelling. Diners worden alleen geserveerd als er een voorstelling is. Dit gebeurt meestal voorafgaande aan de voorstelling en soms na afloop. Met uitzondering van de familievoorstellingen. De meeste diners vangen aan om 18.00 uur.

PRIJS & BETALING

Menuprijs €23,50
Betaling Pin, contant en iDeal

FACILITEITEN RESTAURANT

Parkeren Gratis & betaald parkeren in de buurt
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk
Sfeer Laagdrempelig en gastvrij

Theater in de buurt

arrow down

Bereikbaarheid

GrandCafé Schouwburg Cuijk ligt op zo'n 20 minuten rijden van het centrum van Nijmegen.

PARKEREN

Meer informatie over parkeren in Cuijk kun je hier vinden.

THEATERTAXI

Theatertaxi kent drie tarieven: € 12,- € 17,- en € 20,- (per persoon, per retour). U kunt uw taxi tot uiterlijk drie dagen voor de betreffende voorstelling/concert telefonisch bij de kassa reserveren via telefoonnummer 024-3221100. U krijgt uw taxikaart(en) per post thuisgestuurd.

Theater in de buurt

GrandCafé Schouwburg Cuijk
51.7285
5.88172
Schouwburg Cuijk (Cuijk)
51.7284
5.88182

Theaters in de buurt

gerelateerd nieuws

Feest! Heropening theaters en nieuw theaterseizoen groots gevierd met optredens op 60 locaties

Feest! Heropening theaters en nieuw theaterseizoen groots gevierd met optredens op 60 locaties

De opening van de theaters wordt een groot feest!

Laatste nieuws

Showponies 2 van Alex Klaasen niet terug in het theater, maar wel nog te zien

Alex Klaasen Revue – Showponies 2 heeft officieel zijn laatste theatershow gehad.

21 jun 2021

Kaarten voor Amélie de Musical in de verkoop

Beleef het beroemde verhaal van Amélie Poulain vanaf dit najaar het theater.

21 jun 2021
20 jun 2021

Ga mee op reis door het verleden van Herman van Veen

Herman hervat zijn jubileumvoorstelling Herman van Veen 76 'Dat kun je wel zien dat is hij'.

19 jun 2021