arrow down

Informatie

Café Bakker staat voor robuust, industrieel en knus, en weet je als borrelbar nieuwe stijl telkens weer te verrassen. Gelegen op de populairste horecastek van Tilburg kun je hier op en top bourgondisch genieten!

Bij Café Bakker kun je terecht voor een lekkere borrel met heerlijke hapjes voor zowel de kleine als de grote trek. Vroeger huisde bakkerij Van Erven in het pand. Deze historie zie je nog altijd terug in de naam, en is een mooie knipoog naar de overeenkomst tussen brood en bier: beiden bevatten immers bijna dezelfde ingrediënten! 

Op de gezellige (Korte) Heuvel komt het unieke concept van Café Bakker helemaal tot zijn recht. De warme sfeer, biertjes van eigen bodem en producten van topkwaliteit zorgen voor een combinatie die altijd smaakt naar meer. Met mooi weer strijk je natuurlijk neer op het gezellige terras of in de gezellige stadstuin. Geen wonder dat Café Bakker voor velen de favoriete plek is voor een hapje en drankje! 

Openingstijden Café Bakker:

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 15:00 - 01:00
Donderdag 15:00 - 01:00
Vrijdag 15:00 - 01:00
Zaterdag 15:00 - 00:00
Zondag 15:00 - 01:00

 

Theater in de buurt

arrow down

Bereikbaarheid

Je vindt Café Bakker op Heuvel 44-45 in Tilburg. Dit is het horecahart van de stad, waar je tal van gezellige cafés en restaurants vindt, en vanwaar je zo de belangrijkste winkelstraat (Heuvelstraat) inloopt.   

Tilburg was van oudsher een belangrijke textielstad, en deze bijzondere geschiedenis kun je ontdekken in het TextielMuseum. Maar ook de vele bezienswaardigheden, zoals de Sint-Jozefkerk, Piushaven, museum De Pont en het Spoorpark zijn een bezoekje meer dan waard

Café Bakker is goed te bereiken met zowel het openbaar als eigen vervoer. Binnen een kwartier loop je er vanaf Station Tilburg naartoe, en ook liggen bushaltes Heuvelring en Interpolis op loopafstand. Met de auto parkeer je gemakkelijk bij Parkeergarage 013 Tivoli of Parkeergarage Heuvelpoort.

Kijk voor de routebeschrijving op Google Maps of 9292.nl

Theater in de buurt

Café Bakker
51.5571455
5.0921014
Schouwburg Concertzaal Tilburg (Tilburg)
51.554
5.08324

Theaters in de buurt

Restaurants in de buurt

gerelateerd nieuws

Plien & Bianca dit najaar terug met nieuwe show

Plien & Bianca dit najaar terug met nieuwe show

Vanaf oktober is het cabaretduo terug met de cabaretvoorstelling Harrekidee.

Laatste nieuws

Guido Weijers annuleert oudejaarsconference 2024

De cabaretier gaat in plaats daarvan in reprise met Momentum.

15 jul 2024 Cabaret
14 jul 2024 Cabaret

Dit is de cast van Moulin Rouge! De Musical

De hoofdrollen zijn voor Keoma Aidhen, Martijn Noort en Carlo Boszhard.

13 jul 2024 Musical

Spektakelmusical Het geluk van Limburg volgend jaar in première

Gebaseerd op de bestseller van Marcia Luyten

12 jul 2024 Musical