Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies

Contact

Leuk

Kapelstraat 32-34
1404 HZ Bussum

Restaurant / Internationaal / € 30

Informatie

Restaurant Leuk is een gezellig restaurant in het centrum van Bussum. Het is bovendien dé plek in Bussum om met uw kinderen naar toe te gaan. Er is namelijk een ruime speelkelder aanwezig voorzien van allerlei soorten vermaak. Uw kinderen kunnen zich hier prima vermaken wanneer zij klaar zijn met eten. U kunt daardoor verder onbezorgd genieten van een heerlijke culinaire avond!

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGeopend vanaf 17:00 uur
DonderdagGeopend vanaf 17:00 uur
VrijdagGeopend vanaf 17:00 uur
ZaterdagGeopend vanaf 11:00 uur
ZondagGeopend vanaf 11:00 uur
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 30,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerModern & Informeel

De menukaart van restaurant Leuk is zeer gevarieerd. Op het menu staat onder andere steak tartare, falafel, pad thai, ossobuco en pavlova. Uit alle windstreken van de wereld zijn dan ook de lekkerste gerechten uitgezocht en worden met veelal verse ingrediënten voor u klaargemaakt. Nast de menukaart is er ook een kinderkaart die ook wat andere gerechten laten zien dan de meeste restaurants. Zo kunnen zij hier ook genieten van een fruitspies, pasta of een hotdog.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtenvanaf € 9,50
Hoofdgerechtenvanaf € 16,75
Nagerechtenvanaf € 5,00

Restaurant Leuk ligt in het centrum van Bussum en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN BUSSUM

In het centrum van Bussum kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Naarden-Bussum loopt u vrijwel direct het centrum in. U kunt ook met een bus richting restaurant Leuk. De Bushalte waar u uit moet stappen in bushalte 'Nieuwe Brink, Bussum'. In 1 minuut lopen staat u voor de deur bij restaurant Leuk.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Bussum kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 035 69 41 000.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Spant!