Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Breda / Saigon Deli

Contact

Saigon Deli

Halstraat 21a
4811 HV Breda

Restaurant / Vietnamees / € 20

Informatie

Gelegen in het sfeervolle centrum van Breda vindt u restaurant Saigon Deli. Dit Vietnamese restaurant is gelegen in de bruisende Halstraat. Geniet van de lekkerste Vietnamese gerechten tijdens lunch of diner.

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
Dinsdag12:00 - 22:00
Woensdag12:00 - 22:00
Donderdag12:00 - 22:00
Vrijdag12:00 - 22:00
Zaterdag12:00 - 22:00
Zondag12:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 20,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerModern & Informeel

Geniet bij Saigon Deli van authentieke en traditionele Vietnamese gerechten zoals noodles en verschillende soorten rijstgerechten. Ook kunt u bij Saigon Deli genieten van een 2, 3 of 4-gangen verassingsmenu.

Op de menukaart staan voorgerechten zoals cha gio (krokante loempia’s), goi cuon (vers gerolde loempia’s), banh cuon (rijstrol met vleesgehakt en shiitake), nem ga nuong (gegrilde kip-spiesjes) en banh mi. Maar ook voor salades en banh Xeo (Vietnamese pannenkoek) kun je bij Saigon Deli terecht.

Verse noodle soepen mogen niet ontbreken bij een Vietnamees restaurant. Daarom heb je de keuze uit pho ga (kip), bo tai (beef), bo nam (stoofvlees) en de pho Saigon Deli met dun gesneden beef, gehaktballen en stoofvlees. Daarnaast kun je ook banh canh en hu tieu bestellen.

Saigon Deli ligt in het centrum van Breda en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN BREDA

In het centrum van Breda kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op verschillende parkeerterreinen.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Breda neemt u de bus, de halte waar u vervolgens uitstapt is 'Bushalte Vlaszak, Bedra'. Vanaf deze bushalte loopt u in 5 minuten naar de ingang van Saigon Deli op de Halstraat 21a.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Breda kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 076 501 2345.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Chassé